085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Mombarg Beton

Mombarg Beton

Sector: Bouw

www.mombargbeton.nl/

Mombarg Beton

Mombarg Beton uit Ulft is producent en leverancier van geprefabriceerde betonnen kelders, putten, casco’s en elementen. Wij produceren een breed scala aan producten voor de grote en kleine aannemers, maar ook particulieren, infra en de bouwmaterialenhandel. Een greep uit ons productassortiment kunt u terugvinden op onze Producten (Products) pagina op LinkedIn. Bestaande uit geprefabriceerde- kelders, trappen & bordessen, balkons & galerijen, kolommen, balken, wanden, gevel- en schoonwerk- elementen.

Geprefabriceerde betonnen kelders, putten, casco’s en elementen

Naast het produceren van geprefabriceerde betonnen elementen zijn wij ook proactief in het engineeren van de elementen. Om faalkosten tijdens de bouwfase te voorkomen engineeren wij samen met de klant, vorm- en wapeningstekeningen van complete casco’s in Revit (3D) en Autocad (2D). Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de individuele elementen, maar ook naar de knooppunten en de manier van koppelen. Door de korte lijnen en deskundigheid binnen onze organisatie zijn wij zeer flexibel in mogelijkheden en levertijden, daarnaast staan we garant voor een goed eindproduct met een concurrerende prijs.

Naast het produceren van geprefabriceerde betonnen elementen zijn wij ook proactief in het engineeren van de elementen. Om faalkosten tijdens de bouwfase te voorkomen engineeren wij samen met de klant, vorm- en wapeningstekeningen van complete casco’s in Revit (3D) en Autocad (2D). Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de individuele elementen, maar ook naar de knooppunten en de manier van koppelen. Dit maakt dat wij elke keer weer unieke & uitdagende producten leveren.

Vorm- en wapeningstekeningen van complete casco’s in Revit (3D) en Autocad (2D)

Dit bedrijf presenteert zich op Achterhoek Werkt.

Wil jij weten meer weten over Mombarg Beton? Bekijk de bedrijfspresentatie hier:

Bekijk de bedrijfsvideo van Mombarg:

Wil jij Mombarg ontmoeten op de Talententuin?

Laat dan hier jouw gegevens achter en neem deel aan de Talententuin 2017!

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

BOUW / ENERGIE / GROOTHANDEL

ICT / TECHNIEK