085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Mainfreight

Mainfreight

Sector: Logistiek, Transport 

https://www.mainfreight.com/

Mainfreight

Mainfreight is een 3PL+ dienstverlener met een sterk wereldwijd netwerk voor klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributie-oplossingen. In Europa hebben ze kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Roemenië, Rusland, Polen, Oekraïne en Verenigd Koninkrijk. In april 2011 werd de Wim Bosman Groep overgenomen door de Nieuw-Zeelandse logistiek dienstverlener Mainfreight. Mainfreight Limited is een wereldwijde logistiek dienstverlener met meer dan 200 locaties in Nieuw-Zeeland, Australië, Azië, de Verenigde Staten en Europa. Het bedrijf is opgericht in 1978 en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste supply chain logistics provider in Nieuw-Zeeland en Australië. Ook in China en de USA is Mainfreight sterk aanwezig met eigen locaties.

 

Wij vinden het belangrijk om mensen al jong te interesseren voor onze organisatie. Daarom bieden we regelmatig stage-/afstudeer mogelijkheden waarbij we jou de kans geven je verder te ontwikkelen en te groeien.

Mainfreight Europe is een organisatie met de uitstraling van een familiebedrijf met korte communicatielijnen. De cultuur van onze organisatie kenmerkt zich als uiterst klant- en servicegericht, professioneel, weinig hiërarchisch en met een grote betrokkenheid en loyaliteit van de medewerkers. Kortom een informele sfeer met een stevige no-nonsense mentaliteit.

Wij vinden het belangrijk om mensen al jong te interesseren voor onze organisatie. Daarom bieden we regelmatig stage-/afstudeer mogelijkheden waarbij we jou de kans geven je verder te ontwikkelen en te groeien. Als stagiaire krijg je inzicht in de organisatie, werk je aan je vaardigheden, doe je ervaring op en kom je in contact met verschillende afdelingen binnen de organisatie. Naast mogelijkheden in ’s-Heerenberg hebben we ook bij de vestigingen in Geleen, Rotterdam, Schiphol, Brussel en Oostende regelmatig plek voor stagiaires. Wij proberen stages mogelijk te maken op alle niveaus, zo bieden we stageplekken aan voor Wo- en Hbo studenten en Mbo stages voor zowel BBL als BOL.

Nieuwe wereldmarkten, groeiende (inter)nationale handel en warehousing betekenen voor veel bedrijven een stijging in logistieke activiteiten. Om ook in de toekomst de topkwaliteit van onze dienstverlening in dit vakgebied te kunnen blijven garanderen zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. We zijn op zoek naar jonge mensen die uitblinken in hun prestaties, team workers in hart en nieren zijn en die graag deel uit willen gaan maken van de Mainfreight familie.

We zijn op zoek naar jonge mensen die uitblinken in hun prestaties, team workers in hart en nieren zijn en die graag deel uit willen gaan maken van de Mainfreight familie.

Mainfreight presenteert zich op Achterhoek Werkt

Bekijk de bedrijfsvideo van Mainfreight:

Wil jij Mainfreight ontmoeten op de Talententuin 2017?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW