085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: KroeseWevers

KroeseWevers

Sector: Accountants, Belastingadvies

www.kroesewevers.nl

Werken bij KroeseWevers

Het zijn de mensen bij KroeseWevers die onze klanten iedere dag helpen om hun ambities waar te maken. Daarom zien we jouw carrière als accountant, fiscalist of adviseur als onze toekomst. En daar investeren we graag in.

Ontcijfer jouw professionele en persoonlijke ambities bij KroeseWevers

Student, young professional of professional? We werken bij KroeseWevers met een unieke mix mensen. Stuk voor stuk collega’s met hun eigen talenten en expertise. Voor onze teams zijn we regelmatig op zoek naar nieuw talent. Sta jij aan het begin van je loopbaan of ben je juist toe aan de volgende stap? Bij KroeseWevers ontcijferen we graag jouw professionele en persoonlijke ambities.

Ontcijfer jouw professionele en persoonlijke ambities bij KroeseWevers.

Kroesewevers als werkgever volgens onze collega’s

Wat onze collega’s waarderen aan het werken bij KroeseWevers is de jonge en dynamische organisatie. Dat er veel kennis en ervaring aanwezig is, dat er hard gewerkt wordt op een prettige manier en dat je bij KroeseWevers geen nummer bent, maar dat we er zijn voor onze mensen. We helpen je bijvoorbeeld graag om je ambities te realiseren. En om hier betekenis aan te geven.

Wat betekent werken bij KroeseWevers voor jou?

Je kunt doen waar je écht goed in bent

Als accountant, fiscalist of adviseur ga je aan de slag met uiteenlopende ondernemersvraagstukken voor onze regionale, nationale of internationale klanten. KroeseWevers is een brede adviesorganisatie. Dat betekent: ruimte voor jouw specialisme, vakinhoudelijke kennis en kwaliteit. Zo kun je doen waar je echt goed in bent.

Collega’s doen waar zij goed in zijn

Bij KroeseWevers sta je er nooit alleen voor. Iedere collega heeft zijn eigen kwaliteiten. Voor veel vraagstukken werk je samen in een team met andere professionals. Zo kun jij doen waar jij goed in bent en kunnen de collega’s doen waar zij goed in zijn. De meerwaarde van dit teamwork is hoge kwalitatieve dienstverlening aan onze klanten.

Goede arbeidsvoorwaarden

We zien jouw carrière als onze toekomst. Daar horen uiteraard goede arbeidsvoorwaarden bij. Je krijgt volop mogelijkheden en kansen om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien. Of het nu gaat om een vaktechnische opleiding of je persoonlijke ontwikkeling, we investeren graag in jou.

Een prettige werkomgeving

Bij KroeseWevers kom je terecht in een professionele, maar informele cultuur. We werken hard, maar houden altijd oog voor elkaar. We vinden het belangrijk dat je op je plek zit, dat je je thuis voelt op je werk, plezier hebt en dat niets jou in de weg staat om het beste uit jezelf te halen. Je mag van ons verwachten dat wij zorgen voor een prettige werkomgeving en voor kansen om jouw ontwikkeling als professional en mens te ondersteunen.

Vertrouwen en verantwoordelijkheid

Bij KroeseWevers zien we onze collega’s als professionals die resultaatgericht en integer werken. Professionals die hun vak verstaan, de ambitie hebben om kwaliteit te leveren en onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als nieuwe collega hoef je niet eerst aan de zijlijn te staan. Je gaat als professional direct deel uitmaken van één van onze teams. Verder krijg je veel verantwoordelijk en sta je direct in contact met de klant.

Wil jij persoonlijk kennismaken met KroeseWevers?

Wil jij werken bij KroeseWevers?

Zie jij een toekomst voor jezelf bij KroeseWevers? Of wil je eerst meer weten over het werken bij KroeseWevers? Dan maken we graag kennis met jou. Neem contact op met onze recruiter Elke Damhuis, via 06-13298235 of stuur direct jouw motivatie en CV naar hr@kroesewevers.nl. Zij vertelt je graag meer over het werken bij KroeseWevers.

KroeseWevers is altijd nieuwsgierig naar de ‘nieuwe lichting’: energieke talenten en enthousiaste jonge mensen.

Als je een relevante HBO of academische studie volgt, dan heeft KroeseWevers mogelijk voor jou een stageplaats!

Nieuwsgierig naar andere bedrijven met een stand op de Talententuin?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW