085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Kremer

Kremer

Sector: ICT / Techniek

www.kremer.nl/

Kremer

Kremer is een technisch, innovatief familiebedrijf met 170 vaste medewerkers en alle disciplines in elektrotechniek, industriële automatisering en ICT & Telecom onder één dak. De missie van Kremer is om het leven en werken makkelijker te maken door middel van hun technische oplossingen, al meer dan 50 jaar.

“Dankzij de kansen, de begeleiding en het vertrouwen dat ik gekregen heb bij Kremer tijdens mijn stageperiode, voel ik mij breed inzetbaar en klaar voor de arbeidsmarkt.”

Eline Mokkink – Stagiair

Alle disciplines zijn volwaardige afdelingen met veel kennis en ervaring. Kremer heeft het voordeel in bijna alle mogelijk denkbare technieken expertise te hebben. Door samen te werken kunnen ze een totaaloplossing bieden en u als klant compleet ontlasten. Zo kunt u uw kostbare tijd besteden aan uw organisatie en zorgt Kremer voor de rest.

Kremer is een echt familiebedrijf dat veel waarde hecht aan de relaties met haar klanten. Daarom heeft u vaak maar 1 contactpersoon wat ervoor zorgt dat het contact persoonlijk, snel en laagdrempelig is. U kunt van hen een no-nonsense benadering verwachten: zo kunnen ze u de best passende oplossing bieden op de efficiëntste wijze! Kremer zorgt voor de grootst mogelijke bedrijfszekerheid van uw installaties. Indien er toch storingen optreden hebben zij voor alle afdelingen een 24- uurs servicedienst.

“Kremer heeft mij de vrijheid gegeven tijdens mijn stage. Hierdoor heb ik mij kunnen ontwikkelen op beroepsgebieden die ik interessant vind. Deze kan ik later gebruiken in het bedrijfsleven!”

Beau Rosendaal – Stagiair

Dit bedrijf presenteert zich op Achterhoek Werkt.

Wil jij meer weten over dit bedrijf? Bekijk de bedrijfspresentatie hier:

Bekijk de bedrijfsvideo van Kremer:

Wil jij Kremer ontmoeten op de Talententuin?

Laat dan hier je gegevens achter voor de Talententuin 2017!

Of bekijk andere bedrijven die deelnemen:

HRM

Seesing Personeel

 

BOUW / ENERGIE

Ubbink

 

FINANCIËLE DIENSTVERLENING

Rabobank