085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Kaemingk

Kaemingk

Sector: Handel, Detailhandel, Groothandel 

www.werkenbijkaemingk.nl/

Kaemingk

Wij zijn Kaemingk, een verrassend internationaal bedrijf in het hart van de Achterhoek. Ons doel? Alle continenten afreizen om de mooiste, meest originele en creatieve decoratieartikelen voor huis en tuin te vinden. Om deze vervolgens aantrekkelijk te presenteren in onze inspirerende showrooms voor onze doelgroep: inkopers van over de hele wereld, die met al dat moois de juiste sfeer creëren in hun eigen winkels.

Wij zijn benieuwd wie jij bent en natuurlijk wat jouw talenten zijn.

Bij Kaemingk houden we ervan mensen te verrassen. Met mooie, unieke producten en uiteraard een goede service. Maar ook met een fijne werksfeer, waarin onze medewerkers zich prettig voelen. Want wij willen het beste; voor onze klanten, van onze mensen en voor onze mensen. Laat je verrassen.

Kom je bij ons werken, dan bieden we je volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Dat doen we bijvoorbeeld met onze Talentpool: jonge, net afgestudeerde talenten werken dan een jaar lang in verschillende commerciële disciplines binnen onze organisatie. Zo maak je relatief snel kennis met verschillende facetten van Kaemingk.

Maak je deel uit van de Talentpool, dan zetten we samen een individueel traject op. Met jouw persoonlijke ambities en competenties als basis. Je leert vooral waar je hart ligt en welke ‘tak van sport’ het beste bij je past. Bijvoorbeeld inkoop of juist verkoop of marketing. De Talentpool is dus een mooie kans op een brede en vliegende start van jouw carrière!

Kom maar op met jouw ambitie!

Word jij geselecteerd? Dan vragen we wel wat van je, want we houden niet van middelmaat. Zo verwachten we inzet, passie, zelfdiscipline en ambitie. Daar staat uiteraard wel wat tegenover: ontwikkeling en coaching, workshops, een baangarantie én een marktconform salaris met winstdeling. Ben jij recent afgestudeerd aan hbo of universiteit en zie jij jezelf wel werken bij Kaemingk? Dan leren we je graag kennen!

Dynamisch, innovatief en internationaal, midden in het hart van de Achterhoek.

Kaemingk presenteert zich op Achterhoek Werkt

Neem een kijkje in de energieke wereld van Kaemingk:

Wil jij Kaemingk ontmoeten op de Talententuin 2017?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW