085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Kaak

Kaak

Sector: Industrie, Techniek  https://kaakgroup.com/

Kaak

Kaak Nederland B.V. uit Terborg ontwikkelt, produceert en installeert machines en systemen voor de industriële bakkerijen wereldwijd. Voor Kaak zijn in Terborg ruim 400 medewerkers werkzaam. Omdat we het hele bedrijfsproces in huis hebben – van ontwikkeling tot productie – hebben we stage- en afstudeerplaatsen beschikbaar op alle niveaus (MBO 2 t/m 4, HBO en WO) en alle richtingen (o.a. elektrotechniek, werktuigbouwkunde en mechatronica.

Onze jonge medewerkers zijn enthousiast, gemotiveerd en flexibel.

Werken bij Kaak betekent een baan of stage in een prettige en informele cultuur waarbij klantgerichtheid, kwaliteitsbewustzijn en samenwerken hoog in het vaandel staan. Kaak wil haar medewerkers als goed werkgever een veilige, stabiele en uitdagende werkomgeving bieden, met een eindproduct waar men trots op is.

Medewerkers krijgen de gelegenheid zich te ontwikkelen en ontplooien waarbij oog is voor talent en motivatie. Door het bieden van voldoende ondersteuning wil Kaak haar medewerkers stimuleren een actieve bijdrage te leveren aan de veranderingen in de organisatie. Hierbij worden perspectief en uitdaging geboden aan medewerkers die zich positief onderscheiden, waarbij eigenaarschap, verantwoordelijkheidsgevoel en initiatief belangrijke kernwaarden zijn.

De Kaak Groep: van silo tot krat

Kaak presenteert zich op Achterhoek Werkt

Bekijk de bedrijfsvideo van Kaak:

Wil jij Kaak ontmoeten op de Talententuin 2017?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW