085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: IIME

IIME

Sector: Techniek, Innovatie

http://iime.nl/

IIME

Bij IIME (Innovatie In Mobiliteit & Energie) krijgen (leerwerk) studenten de mogelijkheden om uitdagende stage- of afstudeerstage opdrachten uit te voeren. Deze projecten zijn gerelateerd aan productinnovaties op het gebied van technische ontwikkelingen in de sectoren duurzame energie en mobiliteit. IIME biedt studenten een innovatieve en leerzame werkomgeving waar kennisontwikkeling en goede begeleiding voor studenten centraal staan.

IIME biedt plaats aan enthousiaste en gemotiveerde MBO en HBO studenten. Zij kunnen bij ons aan de slag met stageopdrachten en projecten.

IIME biedt plaats aan enthousiaste en gemotiveerde MBO en HBO studenten. Zij kunnen bij ons aan de slag met stageopdrachten en projecten. Een voorbeeld van zo’n opdracht/project is de HAN Solarboat. Studenten aan de HAN die een technische opleiding volgen kunnen helpen met het doorontwikkelen van deze op zonne-energie varende boot. Zo kunnen zij bijvoorbeeld aan de slag met het ontwikkelen van een nieuwe Black Box of GPS. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Een ander lopend project is drone Sharky. Deze vrijetijdsdrone kan verticaal opstijgen en in de lucht horizontaal kantelen om vervolgens snelheden van 50 tot 60 km/u te behalen. Deze drone is ontwikkeld door een MBO Mechatronica student die een stage volgde bij IIME. Hij heeft nu een bijbaan bij ons en is druk bezig met het verder ontwikkelen van de drone.

Als je op zoek bent naar een uitdagende stage, project of bijbaan op het gebied van techniek, dan zit je bij IIME goed. Ook bieden wij marketing en communicatie stageplekken aan. Bij IIME werk je samen met studenten en professionals uit jouw vakgebied. Bij ons zijn er genoeg mogelijkheden tot ontplooiing. Benieuwd naar onze projecten en hoe jij daar aan kunt bijdragen? Bezoek de talententuin en kom langs bij onze stand. We vertellen je er graag alles over!

Wil jij IIME ontmoeten op de Talententuin 2017?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW

Wil je weten welke bedrijven er nog meer op de Talententuin zijn te vinden?