085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Hencon

Hencon

Sector: Techniek, Industrie

www.hencon.nl/

Werken bij Hencon

Hencon is al meer dan 50 jaar een fabrikant van speciale voertuigen. Het merendeel van de voertuigen is bestemd voor de aluminiumindustrie waar de voertuigen in extreme omstandigheden moeten functioneren. De komende jaren wil Hencon verder groeien in de Aluminium industrie, Bosbouw en Mijnbouw met mobiele en stationaire oplossingen. We hebben internationaal vestigingen in onder andere Rusland en Zuid-Afrika met in totaal meer dan 300 werknemers. Vanuit ons Nederlandse hoofdkantoor in Ulft worden al deze vestigingen bediend vanuit centrale R&D, Engineering, sales en marketing afdelingen.

Voor de mensen met een technisch hart, een passie voor werktuigbouw en interesse in zware machines is HENCON DE werkgever in de Achterhoek..

A strong bond

Voor de mensen met een technisch hart, een passie voor werktuigbouw en interesse in zware machines is HENCON DE werkgever in de Achterhoek. Mechanica, hydrauliek, besturingssytemen, alles komt aan de orde bij onze gespecialiseerde machines..

Wellinkcaesar

WellinkCaesar, onderdeel van Hencon, is gespecialiseerd in machines en apparatuur voor de bosbouw en biomassa.

Naast het dealerschap van John Deere bosbouwmachines, ontwikkelen wij ook zelf machines onder de naam Dutch Dragon .Vanuit onze hoofdvestiging in Ulft staat een compleet team van vakmensen voor u klaar voor technische ondersteuning, onderdelen distributie of advies.

De platte organisatiestructuur van Wellinkcaesar maakt het voor klanten mogelijk om direct met de juiste persoon in contact te treden met kennis van de markt, de techniek en toepassing.. Dat typeert de kracht van Wellinkcaesar. Is een standaard machine voor de bedrijfsvoering niet de optimale oplossing, dan kijken wij samen met de klant naar het meest geschikte alternatief. Onze kennis en ervaring maakt het voor u mogelijk om tot de juiste machinekeuze te komen welke het beste past bij de bedrijfsvoering.

WellinkCaesar, onderdeel van Hencon, is gespecialiseerd in machines en apparatuur voor de bosbouw en biomassa.

Wil jij persoonlijk kennismaken met Hencon?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW