085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: GreenM2 / NL Greenlabel

GreenM2 / NL Greenlabel

Sector: Natuur, Milieu

www.greenm2.nl/

www.nlgreenlabel.nl/

GreenM2 / NL Greenlabel

GreenM2 doet het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen. Of het nu om een particuliere tuin gaat, de tuin van een bedrijf of instelling of de aanleg van (stads)parken. Green denkt groot en groen. We maken gebruik van verrassende en eerlijke, duurzame materialen. We zoeken naar een optimale combinatie van functionaliteit en esthetica. Niets is ons te gek. Bij Green werken uitsluitend goed opgeleide mensen, met hart voor het hoveniersvak.

Green ontwerpt tuinen op maat. Met een verrassend ontwerp dat net even anders is dan je wellicht zou verwachten..

Ontwerp

Optimaal gebruik makend van de omgeving: de aanwezige bomen, het adembenemende uitzicht of het glooiende landschap. We werken uitsluitend met duurzame materialen zoals beton, gebakken steen, glas, duurzame houtsoorten en cortenstaal. Een tuin van Green past bij de architectuur van het gebouw en geeft het pand een boost. Green maakt concepten, bestekken, technische details en presentaties voor de nationale en internationale markt. We maken groenconcepten voor welstandsplannen, beplantingsplannen, kantoortuinen, binnentuinen, daktuinen, thematuinen en terrasaankleding.

Aanleg

Green gebruikt duurzame en eerlijke materialen die naarmate de tijd vordert alleen maar mooier worden. We wijken graag af van de gebaande paden en gebruiken niet alleen duurzame materialen zoals steen, beton, duurzame houtsoorten en (corten)staal, maar kiezen ook voor glas. Een glazen object, een metalen lijst aan de hoeken van een trap, een keramisch kunstwerk. Al die elementen zorgen ervoor dat een tuin net even anders wordt. Een lust voor het oog.

Onderhoud

Green levert complete tuinverzorging. Wij nemen al het onderhoud uit handen. Denk aan onderhoud van hagen en borders; boomverzorging; bemesten; onkruidbestrijding; bladruimen en het geven van een beplantingsadvies. Op de afgesproken tijden verricht Green het wekelijks, maandelijks, (half)jaarlijks of incidenteel onderhoud.

Green levert complete tuinverzorging. Wij nemen al het onderhoud uit handen.

Ben je benieuwd welke bedrijven je nog meer kan ontmoeten op de Talententuin? Bekijk ze hier:

Bekijk de bedrijfsvideo van Green M2 / NL Greenlabel:

Wil jij GreenM2 of NL Greenlabel ontmoeten op de Talententuin 2017?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW