085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Graafschap College

Graafschap College

Sector: Onderwijs 

https://werkenbij.graafschapcollege.nl/

Graafschap College

Werken bij het Graafschap College is werken in het onderwijs. Werken met jonge mensen die een beroepsopleiding volgen, die aan het begin staan van hun carrière. Een dynamische omgeving, niet alleen voor docenten maar ook voor ondersteunende medewerkers. Werken bij het Graafschap College betekent ook werken in een team van gemotiveerde professionals, waar je de ruimte krijgt om bij te dragen aan het gezamenlijk resultaat. Je levert een bijdrage aan ‘excellent onderwijs voor een innovatieve regio’. Werken bij het Graafschap College is ook: het beste uit jezelf halen en jezelf blijven ontwikkelen.

Onderwijs is mensenwerk. Mensen die zich prettig voelen, de ruimte krijgen om zich te ontplooien of de kans krijgen eigen ideeën uit te voeren, leveren beter werk.

Het Graafschap College is regelmatig op zoek  naar nieuwe medewerkers. Docenten voor de verschillende sectoren en opleidingen, die beroeps-generieke of beroepsspecifieke vakken kunnen geven. Mensen uit de praktijk die persoonlijke ervaringen in hun lessen meenemen en daarmee de beroepspraktijk in school brengen. Ondersteunende medewerkers die zorgen voor beleidsontwikkeling en -ondersteuning, financiën, personeelszaken, ICT, PR en communicatie, facilitaire zaken en huisvesting. En natuurlijk (lio-) stagiairs en afstudeerders.

Onderwijs is mensenwerk.Mensen die zich prettig voelen, de ruimte krijgen om zich te ontplooien of de kans krijgen eigen ideeën uit te voeren, leveren beter werk. In ons geval dus beter onderwijs. Het Graafschap College is zich daar terdege van bewust en stelt daarom haar medewerkers centraal. Eén van de strategische doelstellingen in het meerjarenbeleid is ‘Leren en werken met passie en plezier’. Onder dit motto worden tal van maatregelen, acties en projecten opgezet en uitgevoerd.

Het beste uit jezelf halen en jezelf blijven ontwikkelen.

Bekijk de video van het Graafschap College:

Wil jij het Graafschap College ontmoeten?

Reserveer dan hier jouw ticket en neem gratis deel aan de Talententuin 2017!

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK

BRINK

 

ZORG

Azora

 

BOUW

Mombarg