085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Goma

Goma

Sector: Techniek, 

www.goma.nl/

Goma

Goma is een internationaal georiënteerde toeleverancier, gespecialiseerd in hoogwaardige plaatwerkproducten, zowel halffabricaten als ook complete producten. Met Co-engineering, het gebruik van volautomatische plaatbewerkingsmachines, las- en puntlasrobots, een eigen poedercoatinstallatie en montagemogelijkheden biedt Goma meerdere mogelijkheden voor o.a. de productie van behuizingen en omkastingen voor verschillende markten.

Goma heeft voor veel technische studierichtingen diverse mogelijkheden.

Goma beschikt over geavanceerde mogelijkheden en vaardigheden in de plaatwerk toelevering. Zo maken we gebruik van eigentijdse productiemethodes met behulp van CAD/CAM, CNC-ponsen, lasersnijden en kanten, MIG, MAG, TIG en WIG lassen, puntlassen, poedercoaten en assemblage.


Daarnaast heeft GOMA kwaliteitsverhogende en kostenbesparende mogelijkheden op het gebied van werkvoorbereiding en transport. Dankzij bijvoorbeeld het volautomatische plaatmagazijn staat het juiste materiaal op het juiste tijdstip bij de juiste machine, ook ’s nachts en in het weekeinde.

Om u een optimaal eindproduct te kunnen aanbieden beschikken wij over een eigen poedercoatinstallatie en montageafdeling. Ook het transport hebben wij in eigen beheer. U kunt er van op aan dat u uw producten tijdig in huis heeft.
Uniek is het meegroeien met de product-lifecycle. In de aanloopfase van het product door middel van CNC-productie en bij de grotere aantallen, moeiteloos overgaan tot productie m.b.v. zelfontworpen en vervaardigde gereedschappen of speciaalmachines.

Werken bij Goma

Zelfs de beste machines zijn nutteloos als ‘de mens erachter’ er niet mee weet om te gaan. Goma investeert voortdurend in haar medewerkers; opleidingen en trainingen zijn een vanzelfsprekendheid binnen onze gelederen. Er werken circa 125 goed opgeleide en ervaren vakmensen bij Goma.

Goma beschikt over een modern machinepark en over de know-how om de machine optimaal te benutten.

Wil jij Goma ontmoeten op de Talententuin 2017?

Bekijk de bedrijfsvideo van Goma:

Wil je weten welke bedrijven zich nog meer op de Talententuin presenteren?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW