085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Fongers & Fongers

Fongers & Fongers

Sector: HRM, Personeelszaken 

www.fongersenfongers.nl

Fongers & Fongers

Werken in Gelderland voor een bedrijf in bijvoorbeeld Doetinchem, Didam, Ulft, Duiven, Zevenaar, Aalten, Varsseveld of Winterswijk? Fongers & Fongers is taking you further! Wij bemiddelen in young professionals, professionals en hoger management functies in de Achterhoek. Wij halen het maximale eruit om jou een plek te geven waar jij helemaal tot je recht komt! Vacatures in Techniek, Sales, Operationeel Management, ICT, Software, HRM, Financieel, Inkoop en Logistiek in de Achterhoek, Liemers en Graafschap.

Wij hebben intensieve contacten met veel prachtige bedrijven in de Achterhoek, Twente en Liemers. Komt er een vacature vrij? Dan horen wij dat als eerst, met misschien wel jouw CV op ons netvlies.

Fongers & Fongers bestaat uit een deskundig team van recruiters met jarenlange expertise. Wij bijten ons vast in de menselijke kant van recruitment, om zo het maximaal haalbare te realiseren. Elke dag brengen wij mensen en organisaties bij elkaar. Wij maken ons sterk om een ieder een plek te geven waar zijn talent maximaal tot zijn recht komt.

Fluitend naar je werk! Plezier in je werk. Leuke collega’s, uitdagende werkomgeving, doorgroeimogelijkheden. Kortom zin om naar je werk te gaan! Ons kantoor zoekt voor jou de leukste, vaste baan bij diverse bedrijven in de regio Achterhoek. Dus zoek je een baan in de Techniek, ICT, Finance, Logistiek, Sales, HRM of Sales? Bel ons of kijk op www.fongersenfongers.nl voor een actueel overzicht van vacatures.

Fongers & Fongers zoekt voor jou de leukste vaste baan in de Achterhoek! In een persoonlijk gesprek met één van onze recruiters kijken we wat je achtergond en je ambitie is en op basis hiervan zoeken we een passende functie.

Fongers & Fongers bestaat uit een deskundig team van recruiters met jarenlange expertise. Wij bijten ons vast in de menselijke kant van recruitment, om zo het maximaal haalbare te realiseren.

Fongers & Fongers presenteert zich op Achterhoek Werkt

Bekijk hier de bedrijfsvideo van Fongers & Fongers:

Wil jij kennis maken met Fongers & Fongers?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW