085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Exerion Precision Technology

Exerion Precision Technology

Sector: Techniek

www.exerion.nl/

Exerion Precision Technology

Exerion Precision Technology is een toonaangevende internationale onderneming die op basis van knowhow, innovatief vermogen en commerciële slagkracht oplossingen biedt voor haar industriële afnemers. Exerion is gespecialiseerd in het (co)-engineeren, produceren en JIT- leveren van complexe metalen precisie framestructuren en functionele elektromechanische modules en systemen voor de medische, documentverwerkende en semi-conductor industrie voor de Europese, Aziatische en Amerikaanse markt. De hoofdvestiging van Exerion bevindt zich in Ulft waar naast productontwikkeling en projectmanagement ook productie plaatsvindt. Daarnaast heeft Exerion eigen productiefaciliteiten in Tsjechië en Maleisië en een logistiek servicepunt in Rochester (USA).

Exerion Precision Technology is een toonaangevende internationale onderneming die op basis van knowhow, innovatief vermogen en commerciële slagkracht oplossingen biedt voor haar industriële afnemers.

Exerion beschikt over een compacte groep van gespecialiseerde designers, engineers, prototypebouwers en gereedschapmakers. Door onze focusstrategie ten aanzien van frames en systemen met een grote positienauwkeurigheid hebben wij door de jaren heen een unieke hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd waarin OEM-productkennis en manufacturing proceskenmerken samenkomen.

Framebouwkennis in het algemeen, in combinatie met papiergeleidingprocessen, robotica en zelfontwikkelde maltechnieken, maken Exerion een unieke speler op haar vakgebied. Wij kunnen dan ook met trots stellen dat wij voor vrijwel alle gerenommeerde OEM’ers op het gebied van medische diagnostiek en document processing ontwikkel- en engineeringopdrachten hebben uitgevoerd.

Werken bij Exerion betekent dat je werkt in een internationaal opererend bedrijf. Binnen ons flexibele en gemotiveerde team kunnen wij jou voldoende uitdaging en mogelijkheden bieden voor persoonlijke ontwikkeling. Uitgangspunt bij al onze werkzaamheden is onze High Tech, Human Touch-filosofie. Onze jonge collega’s zijn zelfstandig, flexibel, enthousiast en houden van een uitdaging.

Onze jonge collega’s zijn zelfstandig, flexibel, enthousiast en houden van een uitdaging.

Exerion presenteert zich op Achterhoek Werkt

Bekijk de bedrijfsvideo van Exerion:

Wil jij Exerion ontmoeten op de Talententuin 2017?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW