085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Euro Planit Personeelsdiensten

Euro Planit

Sector: HRM, Personeelszaken

 
www.europlanit.nl/

Euro Planit Personeelsdiensten

Er gaat heel wat tijd op aan werken. Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat je werk leuk is. Bij Euro Planit houden we van werk en zijn we steeds op zoek naar goede en enthousiaste mensen. Wil je een goede baan en plezier in je werk? Dan ben je bij Euro Planit aan het juiste adres.

Euro Planit is veel meer dan alleen een uitzendorganisatie. Euro Planit biedt mogelijkheden op een vaste baan, een goede loopbaanontwikkeling en nog veel meer.

Euro Planit zet stevig in op duurzame inzetbaarheid van mensen. Wij werken met vitale en gemotiveerde mensen, die zichwillen blijven ontwikkelen. Dat zorgt ervoor dat ze kunnen meeveranderen en langer en breder inzetbaar zijn.

Euro Planit is veel meer dan alleen een uitzendorganisatie. Wij bieden ook mogelijkheden op een vaste baan, een goede loopbaanontwikkeling en nog veel meer.

Euro Planit heeft vestigingen in Vorden, Duiven, Hengelo (Ov.), Hoogeveen en in Bratislava (Slowakije). De opdrachtgevers van Europlanit zijn kleine en middelgrote ondernemingen vooral actief in het oosten van Nederland. Euro Planit werkt echter ook voor grote multinationals. 

Het aanbod aan vacatures van Euro Planit is breed, van productiewerk tot administratief en van techniek tot commercieel. Er is ruim keus aan banen voor starters, maar ook voor professionals, die voor vast of op projectbasis aan de slag willen.

Er gaat heel wat tijd op aan werken. Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat je werk leuk is.

Wil je weten welke bedrijven er nog meer op de Talententuin te vinden zijn?

Bekijk de bedrijfsvideo van Euro Planit:

Wil jij Euro Planit ontmoeten op de Talententuin 2017?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW