Brend Evers

Brend Evers

Mijn naam is Brend Evers, ik ben 21 jaar oud en werk als Junior Accountmanager bij De Graafschap. In eerste instantie wilde ik na mijn HAVO-examen doorstuderen, maar ik ben toen helaas gezakt. Daarom heb ik gekozen voor een verkorte mbo opleiding van twee jaar. Ik wilde daarna een half jaar praktijkervaring opdoen om vervolgens te starten met een hbo opleiding. Dat verliep toch iets anders. Ik kwam de vacature van De Graafschap tegen op LinkedIn en dat leek me erg leuk, dus daar heb ik toen op gesolliciteerd.

Sollicitatie
Het eerste wat ik dacht toen ik solliciteerde was dat ik vast niet uitgekozen zou worden. Ik had amper werkervaring en er waren meerdere kandidaten die dat wel hadden. Uiteindelijk ben ik toch voor een gesprek uitgenodigd en het ging verrassend goed. Binnen een week vond het tweede gesprek plaats én hoorde ik dat ik het geworden was!

Brend Evers

Werkweek

Tijdens mijn eerste week kwam iedereen door corona thuis te zitten en dat was niet ideaal, vooral niet als je net aan een nieuwe baan begint. Gelukkig was dit van korte duur en konden we na twee weken weer naar het stadion. Geen dag is hetzelfde, dat is wat ik leuk vind aan het werken bij De Graafschap. Ongeveer drie dagen per week ben ik onderweg naar sponsoren om daar contracten te bespreken en te netwerken. De rest van de week ben ik op kantoor bezig met allerlei werkzaamheden die komen kijken bij een functie als Junior Accountmanager. Een werkweek bij De Graafschap is altijd divers.

De sfeer bij De Graafschap voelt heel vertrouwd. Iedereen kent elkaar en je kan altijd bij een collega terecht. Tijdens de lunch eet je samen met de spelers en je collega’s. Al met al een fijne werkplek!

Maatschappelijke projecten
De Graafschap ondersteunt lokale bedrijven en helpt met projecten organiseren, dat zijn gave dingen om aan deel te nemen voor jongeren om zo ervaring op te doen en je netwerk te vergroten. Er zijn hier ook altijd mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Met name door middel van cursussen en training die worden voorzien door onder andere de KNVB en De Graafschap zelf. 

De Graafschap is en blijft een voetbalclub, dus affiniteit met voetbal is wel van belang als je hier wilt gaan werken. De sfeer binnen de club is altijd goed. Je werkt bij de mooiste club van Nederland in een gezellige en nuchtere werkomgeving waar je samen met je hardwerkende collega’s het beste uit je carrière haalt.