Anouk Bruil

Anouk Bruil

Mijn naam is Anouk Bruil, ik ben 24 jaar oud en ik werk op de samenstelafdeling bij KroeseWevers. Mijn werkzaamheden bestaan met name uit administratieve werkzaamheden, denk hierbij aan het voorbereiden van de aangiftes inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en samenstellen van jaarrekeningen.  Één dag in de week ben ik werkzaam bij KroeseWevers en daarnaast volg ik de voltijd opleiding Accountancy aan de HAN in Nijmegen.  KroeseWevers is flexibel wat betreft schooltijden, vooral in de corona periode. Als ik plotseling te horen krijg dat ik bijvoorbeeld online les heb en een uur niet beschikbaar ben op het werk, dan zijn ze daar heel flexibel in.

Stage
Gedurende het tweede leerjaar van mijn studie  ben ik gaan rondkijken op het internet of er ergens vacatures open stonden die aansloten bij mijn studie. Ik kwam een vacature van KroeseWevers tegen en ik kreeg er gelijk een goed gevoel bij. Het is een no-nonsense bedrijf dat persoonsgericht en klantgericht te werk gaat. Ik besloot te solliciteren en kon al snel starten! Het derde leerjaar besloot ik opnieuw stage te lopen bij KroeseWevers, omdat ik het een leuk bedrijf met een leuk team vond en ik niet het gevoel had dat ik hier al uitgeleerd was.  Nu mijn vierde leerjaar van mijn studie is aangebroken werk ik op iedere woensdag en ga ik de rest van de week naar school.

IMG_5075

Werksfeer

Het fijne aan het werken bij KroeseWevers is naar mijn mening de werksfeer. Er wordt hard en vooruitstrevend gewerkt, maar er mag ook gelachen worden. Er is een grote mix van werknemers bij KroeseWevers. Zo zijn er  veel starters en studenten zoals ik, maar ook veel ervaren werknemers die al tientallen jaren in de accountancy actief zijn. Ik vind dit erg prettig omdat ik zo mijn vragen kwijt kan bij de ervaren collega’s en met de jongere collega’s kan samenwerken om zo samen ervaring op te doen. Er worden vaak activiteiten zoals borrels buiten de werkvloer georganiseerd om zo je collega’s in een andere setting te leren kennen. Ook gaan we geregeld wandelen tussen de middag, samen een frisse neus halen. Dit draagt ook bij aan een prettige  samenwerking binnen het bedrijf omdat je zo goede banden schept met je collega’s en je comfortabeler wordt met het samenwerken. 

Kroesewevers

Kansen voor jongeren

Mogelijkheden voor jongeren
KroeseWevers biedt jongeren veel mogelijkheden om door te groeien. Dit doen ze door je zo vrij mogelijk te laten in je functie en je de verantwoordelijkheid te geven om je eigen dag te plannen. Je werkt heel zelfstandig om zo zelf achter je sterke en mindere punten te komen. Daarnaast mag je ook meekijken bij andere dienstverleningen als je dat wil binnen KroeseWevers, bijvoorbeeld bij de audit of fiscale afdeling.  Al met al een ideaal bedrijf voor starters!