085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Elver

Elver

Sector: Zorg 

https://www.elver.nl

Elver

Elver is er voor mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders, familie en voor verwijzers en medisch specialisten. Bij Elver draait alles om hun unieke verhaal. Elk verhaal leidt tot zorg op maat. Zorg die bijdraagt aan het levensgeluk van cliënten. Bij Elver werken 1.200 professionals. Mensen die een kei zijn in hun vak en hun kennis en vakmanschap willen inzetten voor zo goed mogelijke zorg aan cliënten. Zowel in de zorg en begeleiding als in ondersteunende diensten. We hebben een afwisselend aanbod vacatures. Wij zijn altijd op zoek naar professionals in de zorg en begeleiding. Wij zijn benieuwd naar jouw competenties en naar wat jij denkt te kunnen bijdragen in onze organisatie..

Werken bij Elver is heel bijzonder. Aandacht en zorg kunnen – hoe klein of groot ook – een wereld van verschil maken.

Ken jij de mogelijkheden en complexe problemen van mensen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking als geen ander? Of wil je expert worden in het begeleiden van wonen en dagbesteding of het geven van behandelingen? Heb je andere talenten die onze organisatie verder helpen? Kom werken bij Elver.

Werken bij Elver is heel bijzonder. Aandacht en zorg kunnen – hoe klein of groot ook – een wereld van verschil maken. Zeker als je afhankelijk bent van anderen. Ben jij iemand die creatief en geduldig kansen zoekt binnen beperkingen, in de zorg of daarbuiten? Dan pas jij bij Elver. Vertel ons jouw verhaal, dan vertellen wij het onze.

Bij Elver maken zorgmedewerkers deel uit van zelfstandig werkende teams. Teams die zelf beslissingen en keuzes maken in wat ze doen. Daarbij luisteren ze goed naar de cliënt en naar diens familie. Samen zorg je voor de beste zorg. Iets voor jou?

Elver is altijd op zoek naar nieuw talent. Niet alleen voor zorgverlening, ook afdelingen als ICT, personeelszaken en de facilitaire dienst hebben vaak plek voor een (afstudeer)stage. Start je loopbaan goed bij Elver.

Actief meedoen in de maatschappij. Je talenten en kwaliteiten volop benutten. Je eigen verantwoordelijkheid nemen. Dat vinden we bij Elver belangrijk voor cliënten. Daarom hebben we voor hen ook regelmatig vacatures.

 

Elver is altijd op zoek naar nieuw talent. Niet alleen voor zorgverlening, ook afdelingen als ICT, personeelszaken en de facilitaire dienst hebben vaak plek voor een baan of (afstudeer)stage..

Elver presenteert zich op Achterhoek Werkt

Bekijk de bedrijfsvideo van Elver:

Wil jij Elver ontmoeten op de Talententuin 2017?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK

ZORG

BOUW