De Talententuin voor studieverenigingen

Geïnteresseerd in een deelname en bezoek aan de Talententuin? Wat leuk om te horen. De Talententuin groeit elk jaar weer en dat hopen we dan ook elk jaar nog meer te gaan doen. Dit willen we zeker niet alleen bereiken. Door samenwerking met andere jongeren en studenten hopen we dit bereik nog groter te maken. Niet alleen helpen jullie ons daar erg mee, maar wij als Achterhoek Werkt kunnen daarin veel voor jullie betekenen.

Dus zijn jullie niet alleen geïnteresseerd in een bezoek aan de Talententuin, maar ook in een fijne samenwerking met Achterhoek Werkt? Vul dan onderstaande contactformulier in en dan zullen wij spoedig contact met jullie opnemen.

Ontmoet ruim 100 topwerkgevers op de Talententuin 2019

Graag nodigen wij jou uit voor de Talententuin op vrijdag 29 november 2019. Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage, afstudeeropdracht of startersfunctie? Of wil jij laagdrempelig in contact komen met ruim 100 topwerkgevers uit de Achterhoek? De Talententuin is dé plek om jouw carrière te beginnen! Kom op 29 november (12:00 tot 16:00) naar de Talententuin in de SSP-HAL op het DRU Industriepark in Ulft. De deelnemende organisaties zijn actief in diverse sectoren, variërend van Techniek tot Zorg en van Financieel tot ICT. Wil je deelnemen? Reserveer jouw gratis e-ticket hier!

Ken jij iemand die op zoek is naar een stage, afstudeeropdracht of baan? Neem hem/haar dan gerust mee!