Community

De Talententuin, meer dan een event

Niet alleen in november ontmoet je met de Talententuin jouw droomwerkgever. Het hele jaar door staan wij voor je klaar! Zo bereiden we je door middel van webinars voor op de ontmoeting met wellicht jouw droomwerkgever en presenteren Achterhoekse werkgevers zich met de gaafste video’s. Op ons platform vind je de gaafste online ontmoetingsplek waar je direct contact op kan nemen met de werkgevers.

Bekijk onze webinars

  • Hoe presenteer ik mijzelf online?
  • Waar begin ik?
  • Welke kleding past bij een sollicitatiegesprek?
  • Hoe schrijf ik een goede sollicitatiebrief?
  • Hoe werkt netwerken?
  • Gebruik ik LinkedIn voor het vinden van mijn werkgever?

Het vinden van jouw droomwerkgever kan best spannend zijn. Er komen veel vragen op je af, waar je misschien best wat hulp bij kan gebruiken. De Talententuin helpt je! Door middel van leerzame webinars bereiden wij je voor op de ontmoeting met jouw droomwerkgever. Houd ons platform dus goed in de gaten!

Het laatste nieuws rondom de Talententuin

Maecenas faucibus mollis interdum. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Bekijk alle nieuwsberichten

“Op de digitale Talententuin kwam ik erachter hoeveel bedrijven er eigenlijk in de Achterhoek zijn. Mijn stagebedrijf was snel gevonden.”

Online Talententuin

Talententuin het hele jaar door

Kan jij niet wachten tot november? Dan hebben wij dé oplossing; de digitale Talententuin! 

Op de digitale Talententuin maak je kennis met Achterhoekse werkgevers door middel van de gaafste video’s. Bedrijven nemen je mee door de hele organisatie en geven je een beeld van de sfeer en het team. Dé manier om erachter te komen wat het Achterhoekse bedrijfsleven jou te bieden heeft. En het mooiste? Je kan direct contact met de werkgevers opnemen na het kijken van de video.

Hét Achterhoekse carrière event. Met de Talententuin kom je in contact met jouw droomwerkgever!💜