085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Bronkhorst High-Tech

Bronkhorst High Tech

Sector: Industrie, Techniek 

https://www.werkenbijbronkhorst.nl/

Bronkhorst High Tech

Bronkhorst ontwikkelt en fabriceert thermische en Coriolis instrumenten voor het meten en regelen van gas- en vloeistofdoorstroming. Met precisie als professie onderscheiden zij zich al meer dan 35 jaar in laboratoria, machinebouw en industrie. In Europa zijn ze marktleider en wereldwijd behoren ze tot de top. Bij Bronkhorst zijn ze continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van producten waar de markt om vraagt. Standaardproducten, maar ook klantspecifieke oplossingen, die hun weg vinden in uiteenlopende hoogwaardige toepassingen en tal van branches. Zij voelen zich verantwoordelijk voor de kwaliteit die ze leveren, de mensen met wie ze werken en de omgeving waarin ze actief zijn. Dat besef zit diepgeworteld in hun DNA. Klanten, leveranciers en medewerkers mogen hen daar altijd op aanspreken. Today, tomorrow, for life!.

De mensen bij Bronkhorst werken met passie voor de organisatie. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de kwaliteit die we leveren, de mensen met wie we werken en de omgeving waarin we actief zijn.

Werken bij Bronkhorst is samenwerken

De mensen bij Bronkhorst werken met passie voor de organisatie. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de kwaliteit die we leveren, de mensen met wie we werken en de omgeving waarin we actief zijn. Dat besef zit diepgeworteld in ons DNA. Door naar elkaar te luisteren, samen te werken en te sparren over ons vak in al zijn disciplines, komen we tot de beste oplossingen voor onze klanten. Onze organisatiecultuur laat zich omschrijven als gemoedelijk, een plek waar je je snel thuis voelt

Wat biedt Bronkhorst jou

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden is er alle ruimte voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Innovatie is belangrijk voor Bronkhorst en daarom wordt er veel geïnvesteerd in opleiding en scholing. We hechten waarde aan de sociale kant van het werken bij onze organisatie. Zo vier je bijvoorbeeld nooit alleen jouw verjaardag, maar worden de jarigen iedere maand gefeliciteerd door alle collega’s in de kantine, onder het genot van een gebakje. Ook de jaarlijkse barbecue, het eindejaarsfeest of de vracht kersen die elk jaar vanuit de Betuwe naar Ruurlo worden gebracht om iedere medewerker op te trakteren, symboliseren de sfeer in de organisatie.

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden is er alle ruimte voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Innovatie is belangrijk voor Bronkhorst en daarom wordt er veel geïnvesteerd in opleiding en scholing.

Bronkhorst High-Tech presenteert zich op Achterhoek Werkt

Bekijk hier hoe een dag uit het leven van
een Bronkhorst medewerker er uit ziet:

Wil jij Bronkhorst High-Tech ontmoeten op de Talententuin 2017?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW