085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: BRINK

Brink BV

Sector: Techniek
www.brinkbv.com/

Brink BV

Al meer dan 50 jaar produceert Brink Groep hoogwaardige spuitgietmatrijzen voor de verpakkingsindustrie over de hele wereld. Met vestigingen in Harskamp, Winterswijk en Zelhem en meer dan 200 werknemers, bedienen zij de klanten wereldwijd. Brink specialiseert zich in de (dunwandige) matrijzen en automatisering. Voornamelijk voor de verpakkingsindustrie ontwikkelt en produceert Brink matrijzen, zoals emmers, potten, bakjes en deksels. Ook heeft Brink uitgebreide ervaring in de voedsel- , verf- en chemische industrie alsmede in het produceren van matrijzen voor bloempotten.

“Vooruitstrevende, innovatieve technische ontwikkelingen”

Kees van Heerikhuize – Managing Director

Brink ontwikkelt en produceert voornamelijk voor de verpakkingsindustrie matrijzen voor emmers, potten, bakjes en deksels. Brink BV heeft een uitgebreide ervaring in de voedsel, verf- en chemische industrie alsmede in het produceren van matrijzen voor bloempotten. De kracht van Brink is specialisatie in (dunwandige) matrijzen en automatisering. Het team van vakkundige en ervaren medewerkers vormt de sleutel tot het succes van het bedrijf en de afnemers.

Bij Brink ontwerpen, ontwikkelen en bouwen zij, in eigen beheer, op maat gemaakte automatische systemen voor de verdere verwerking van spuitgiet producten zoals het uitnemen, transporteren, stapelen, aanbeugelen en In Mould Labelling van producten. Dit betekent dat de automatische systemen bij uitstek geschikt zijn voor volcontinue productie.

“Creativiteit en functionaliteit in één design.”

Gijsbert van Huigenbos – Manager Engineering Department

Dit bedrijf plaatst vacatures op Achterhoek Werkt.

Wil jij weten welke vacatures er momenteel open staan bij Brink? Bekijk de vacatures hier:

Bekijk de bedrijfsvideo van Brink:

Wil jij Brink ontmoeten op de Talententuin?

Laat dan hier je gegevens achter voor de Talententuin 2017!

Of bekijk andere bedrijven die deelnemen:

HRM

Seesing Personeel

 

BOUW / ENERGIE

Ubbink

 

FINANCIËLE DIENSTVERLENING

Rabobank