085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: BonsenReuling

BonsenReuling

Sector: Financiële dienstverlening, 

Accountancy & Fiscaal 

www.bonsenreuling.nl/

BonsenReuling 

BonsenReuling is een toonaangevend middelgroot ondernemersadvieskantoor met vestigingen in Lichtenvoorde, Eibergen, Deventer en Elst. Bijna 60 jaar voorzien wij ondernemers, van eenmanszaak tot grote controleplichtige ondernemingen, in een groot aantal sectoren van deskundig advies. Zowel nationaal als internationaal. Wij zijn gericht op de ondernemer en de toekomst van zijn onderneming. Persoonlijke betrokkenheid staat daarbij centraal. Want alleen wanneer wij u door en door kennen, kan het gewenste maatwerk geleverd worden. Onze accountants, belastingadviseurs, juristen, pensioen- en salarisadviseurs spreken de taal van de ondernemers uit de regio en kennen de historie en ontwikkeling van de bedrijven en instellingen. Daardoor zijn we in staat om vanuit meerdere invalshoeken als waardevol klankbord te fungeren, pro-actief met u mee te denken en u te ontzorgen.

Bij BonsenReuling vervullen wij geen vacatures, maar starten wij carrières. Een vacature bestaat voor ons uit meer dan het zoeken naar een goede kandidaat.

Bij BonsenReuling vervullen wij geen vacatures, maar starten wij carrières. Wij zoeken collega’s die bereid zijn te werken aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en een dosis ondernemerschap meebrengen. Wij bieden hen daarvoor de bouwstenen, zowel in het creëren van functies waarin eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid worden geboden, als in het beschikbaar stellen van faciliteiten voor verdere scholing en training. Uiteraard bieden wij een goede carrièrebegeleiding en “coaching on the job?

Graag maken wij kennis met getalenteerde en gedreven studenten en (young) professionals die de ambitie hebben het ver te schoppen in de accountancy, belastingadviespraktijk of juridische dienstverlening en die samen met ons willen bouwen aan een duurzame en professionele toekomst.

Jouw toekomst, die van ons en die van onze klanten! Van jou verwachten wij een actieve houding, waarbij wij eigen initiatief, goede communicatieve vaardigheden, integriteit, nauwkeurigheid, betrokkenheid, collegialiteit, een representatieve uitstraling, binding met de regio en een duidelijke motivatie voor het vak erg belangrijk vinden. Daarnaast beschik je over een professionele instelling en een no-nonsense mentaliteit.

Voortdurend zijn wij op zoek naar gedreven talenten die hun enthousiasme bij ons in willen zetten!

BonsenReuling plaatst vacatures op Achterhoek Werkt

Werken op de Audit-afdeling van BonsenReuling:

Wil jij BonsenReuling op de Talententuin 2017 ontmoeten?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW