085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: BeSite

BeSite

Sector: ICT

https://www.besite.nl/

BeSite

BeSite is dé internetspecialist uit de Achterhoek die klanten helpt naar meer online resultaat. Met een team van specialisten werken zij dagelijks aan internetprojecten voor diverse opdrachtgevers. BeSite denkt graag met klanten mee. Samen sparren om een passende online strategie vast te stellen. Korte communicatielijnen en afspraak is afspraak kenmerken hun werkwijze. 

Online oplossingen bedenken voor mooie bedrijven in de Achterhoek en daarbuiten.

Het team is een perfecte mix van creativiteit en technische internet kennis. Plezier in het werk staat voorop en ze willen graag samen het verschil maken. Samen online oplossingen bedenken vormt een belangrijke drijfveer. Het team van BeSite bestaat uit diverse internetspecialisten en zij stellen zich 24 november graag aan je voor.

BeSite presenteert zich op Achterhoek Werkt

Online oplossingen bedenken voor mooie bedrijven in de regio Achterhoek en daarbuiten. Dat is waar BeSite zich dagelijks vol overgave voor inzet en veel plezier uithaalt. Opleveren van websites, webshops en apps die de klanten helpen naar meer resultaat. Daarbij gebruiken ze ieder in z’n kracht: doen waar je goed in bent en niet waar je druk van wordt is dan ook één van hun pijlers.

BeSite heeft als team 4 kernwaarden bepaald voor het werk. Die houden het personeel scherp en alert! Deze kernwaarden vormen de basis bij alles wat ze doen.

-Aandacht
-Eerlijk
-Transparantie
-Samenwerken

Een prettig team met een informele sfeer en ruimte voor jouw eigen creativiteit en ideeën. 

Wil jij BeSite ontmoeten op de Talententuin 2017?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW