Vink VTS is dé toonaangevende leverancier voor de sign-, carwrap- en interieurfoliemarkt. Ook
leveren ze grootformaat printers, snijplotters en transferpersen van diverse toonaangevende
merken. Al meer dan 45 jaar zijn wij specialist in de visuele communicatie en weten wij wat goed
plakt en wat niet, en hebben wij het juiste advies voor elk systeem. Daarom helpen wij als partner
onze klanten graag bij het waarmaken van hun ambities.

Als totaalleverancier houden wij niet op bij de verkoop van onze producten, maar bieden wij onze
klanten extra service. Wij werken met meer dan 50 collega’s vanuit Wormerveer en Doetinchem. In
Wormerveer vind je ons magazijn, de inkoopafdeling, Service & Support team, ons Training Center
en ons Experience Center. De afdelingen marketing, productmanagement en sales binnen- en
buitendienst werken vanuit ons kantoor in Doetinchem. Vink VTS is een onderdeel van Vink
Kunststoffen B.V. in Didam.

Vink VTS

Samen kom je verder

Dit is de gedachte bij alles wat ze doen. Ze zijn een hecht team waarin ze, naast hard werken, ook oog hebben voor elkaar. Daarom staan ze altijd klaar om elkaar te helpen en zetten ze een stapje extra als iemand het even nodig heeft.

Vink VTS

Eigenlijk lijkt Vink VTS wel een familie. En dat is niet zo gek, want ze weten 1 ding zeker: mensen maken het verschil, niet de spullen die ze verkopen. Daarom is de relatie die ze met elkaar- en met hun klanten- aangaan het belangrijkste wat er is. Ze hebben een open cultuur met een informele sfeer waarin ze werken in een gezellig team. Daar zijn ze trots op .

unnamed (1)

Dit is Vink VTS

Ze zijn een prachtig bedrijf, vinden ze zelf. Ze hebben een frisse huisstijl met een herkenbaar logo. Maar ze zijn meer dan dat. Wat maakt Vink VTS nou typisch Vink VTS? Wat maakt hun uniek? Eigenlijk kun je stellen dat alles wat ze doen bijdraagt aan hun uitstraling. Hoe ze de telefoon opnemen. Hoe ze hun producten verkopen en versturen. Wat ze op social media vertellen. Het bepaalt hoe bestaande en potenciële klanten hun zien.

Vink VTS

Daar willen ze een duidelijke invulling aan geven. Zoals gezegd maken de mensen het verschil. Dat geldt ook voor hoe ze met klanten opgaan. Samen werken ze aan goede persoonlijke relatie. zorgen voor een zo compleet mogelijk assortiment en bekijken elke dag weer hoe ze hun service kunnen verbeteren.

Zo zorgen ze ervoor dat hun klanten hun klanten optimaal kunnen bedienen. Ze zijn dus veel meer dan een webshop. Ze helpen ondernemers ondernemen, ze denken mee en zorgen voor inspiratie en educatie. Kortom: ze helpen ambities waarmaken. En dat maakt ons uniek in de wereld van visuele communicatie.