Veld Koeltechniek

Veld importeert, modificeert, ontwikkelt, installeert en levert koel- en vriesoplossingen voor o.a. de horecasector, groothandelaren, koeltechnische installatiebedrijven, grootkeukenspecialisten, supermarktorganisaties, de voedingsmiddelenindustrie, koel- en vrieshuizen en logistieke dienstverleners. Vakkundige en gemotiveerde medewerkers installeren en leveren innovatieve producten en diensten waarbij de klantwens centraal staat.  

Missie

Veld Koeltechniek is dé dienstverlener in koudetechnische oplossingen in product- en procesomgeving, waarbij innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staan, met als doel onze klanten toegevoegde waarde te laten genereren, waarbij onze competente medewerkers het verschil weten te maken. 

Veld Academy

Interne trainingen en opleiding vinden ze bij Veld belangrijk, zodat medewerkers zich kunnen ontplooien en op de hoogte blijven de nieuwste technieken. In de Veld Academy worden verschillende opleidingen aangeboden. 

Wel een technische achtergrond, maar geen ervaring in de koeltechniek? Dan biedt de Veld Academy de mogelijkheid om je eenvoudig om te laten scholen tot koeltechnisch specialist. Een mooie kans om als zij-instromer je kennis uit te breiden en als volwaardig koelmonteur aan de slag te gaan. Bovendien kom je binnen de Veld Academy in contact met vakgenoten en leert Veld Koeltechniek kennen als werkgever. Iedereen kan zich aanmelden voor een opleiding bij de Veld Academy. Een dienstverband is niet altijd een voorwaarde.

Vacatures

Klik hier voor actuele vacatures van Veld Koeltechniek!