Een woning moet duurzaam, veilig en gezond zijn. Of in vaktermen: goed geventileerd, geïsoleerd en luchtdicht. Maar, hoe bereik je dat als buiten en binnen met elkaar in contact staan? Als je opgewekte energie en verse lucht aanvoert, vervuilde lucht en rookgassen afvoert én de isolatiewaarden wilt behouden? Op het snijvlak van installatie en bouw is Ubbink dé partner voor de professionals in de bouw. Het leveringsprogramma van Ubbink omvat slimme innovatieve oplossingen, toegespitst op de eisen van deze tijd. Onderverdeeld in drie duidelijke thema’s: energie, ventilatie en bouw.

Ubbink2

Nieuwe tijden

Het zijn interessante tijden. De wereld verandert snel. De bevolking blijft groeien en het werk ondergaat diepgaande veranderingen. Ubbink brengt theorieën over duurzaamheid in de praktijk met gebruik van de nieuwste technologieën en jagen verandering in de bouwketen na. De handelsgeest van Ubbink is aan het veranderen, van het leveren van hoge kwaliteitsproducten alleen, tot het leveren van totaaloplossingen en diensten.

De rol van bouwprofessionals is cruciaal. Zij zijn de ontwerpers van deze veranderende wereld. Zonder hen zal er geen verandering zijn.
 
Of je nu een installateur, consultant, voorschrijver of bouwaannemer bent, alle ogen zijn gericht op installatie- en bouwprofessionals om duurzame woningen te realiseren. Samen zullen zij de efficiëntie van de totale bouwketen moeten verhogen. Dit spoort Ubbink aan om technologisch bij te blijven en in te spelen op veranderende regelgeving, gedreven door ontwikkelingen zoals energie-efficiëntiemaatregelen.
 
Nu het bouwproces steeds meer wordt gedigitaliseerd, worden het ontwerp- en realisatieprocess ingrijpend anders. Ook beschikbaarheid van gekwalificeerd personeel wordt schaarser; dit vraagt om een andere aanpak om de uitdagingen in bouw en installatie aan te blijven kunnen.

Ubbink3

Toekomst

Koploper blijven in dit uitdagende spel van constante verandering is hierbij de sleutel voor het veiligstellen van een welvarende toekomst.

Duurzaamheid is het credo. Nieuwe technologieën en geïntegreerde oplossingen zijn meer dan ooit nodig om ervoor te zorgen dat er op verantwoorde wijze met energie wordt omgegaan en het gebruik van fossiele brandstoffen wordt verminderd.
 
Ubbink maakt bewuste keuzes
Zij zetten zich in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en willen een positieve bijdrage leveren aan samenleving, economie en het milieu. Al hun bedrijven werken met verschillende programma’s in deze aandachtsgebieden.
 
Ubbink is trots en divers
Ze zijn zeer toegewijd aan continue verbeteringen en zijn daarin resultaatgericht. Dat maakt Ubink trots. Ze werken in multiculturele en gevarieerde teams en willen volledig gebruik maken van collectief talent.

Ubbink4

Werken bij Ubbink

Werken bij Ubbink betekent werken in een financieel gezond, informeel en ambitieus bedrijf. Bij Ubbink geloven ze in de kracht van hun medewerkers en hechten waarde aan ieders mening. Met elkaar meedenken en elkaar positief aanspreken op verantwoordelijkheden zorgen ervoor dat ze het elke dag weer iets beter doen. Ubbink investeert graag in de ontwikkeling van haar medewerkers en stimuleert interne doorgroei. Uiteraard horen hier uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij. Ze vinden het bovenal belangrijk dat jij plezier hebt in je werk.