Wil je ook een rol spelen in het voeden van de wereld?

Triferto is een internationale groothandel in minerale meststoffen. Met onze 85 medewerkers maakt Triferto deel uit van het familiebedrijf Brokking, 125 jaar actief in de agrarische sector. Ons hoofdkantoor zit in Doetinchem. Samenwerking, leren van en met elkaar en een internationale dynamiek kenmerken de sfeer. Er is veel aandacht voor duurzaamheid en productontwikkeling. Met onze sterke marktpositie in Noordwest-Europa en de exportactiviteiten worden ruim 60 landen bediend. De kernwaarden van Triferto zijn bewust, betrokken en betrouwbaar.

vacature-foto

Over Triferto

Bij Triferto werken 85 medewerkers in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Wij beschikken over 12 locaties, verspreid over Nederland en België. De cultuur is no-nonsense. Mensen komen voor elkaar op en er is veel technische kennis in huis. Bij alles wat we doen is samenwerking belangrijk. Er is ruimte om mee te denken, dat wordt ook gestimuleerd en gewaardeerd. We werken veel samen, met verschillende collega’s, met verschillende afdelingen en in verschillende projecten.

vacature-foto-2

Werken bij

Triferto biedt inhoudelijke en uitdagende functies in een dynamische en professionele werkomgeving, waar groeiplannen op de lange termijn centraal staan. Om je hier op je plek te voelen, moet je snel kunnen schakelen en goed kunnen acteren in een veranderende werkomgeving.

De medewerkers van Triferto hebben met elkaar drie kernwaarden geformuleerd die de basis vormen voor ons werk: bewust, betrokken en betrouwbaar. Wil jij deze waarden toepassen in jouw werk? Dan ontmoeten wij je graag!

Nieuwsgierig naar stages of banen bij Triferto?