Supply chain media is uitgever van het blad Supply Chain Magazine in Nederland en van het Engelstalige kwartaalblad Supply chain Movement. Dit zijn toonaangevende vakbladen die professionals wereldwijd lezen, in print en digitaal. Daarnaast heeft Supply Chain Media eigen evenementen, workshops en business clubs.

 

De succesvolle maakt zij ieder jaar harder groeien.

Wat die formule inhoudt: zij maken het verschil door hun benaderingswijze. SCM genereert zelf innovatieve kennis en content voor de magazines waarmee bedrijven beter kunnen presteren. Via hun SCM professionals Club Europe brengen zij (internationale) bedrijven met elkaar in contact om kennis te delen. Voor hun magazines spreken en interviewen zij voornamelijk beslissers in de Supply Chain – directeuren weten zij wat er echt speelt in de markt, en hun lezers en leden dus ook dat maakt Supply Chain Media succesvol!

IK220830-102

Eigen Ervaringen

Martijn Lofvers / CEO & Chief trendwatcher

”Supply Chain Media heeft na 12 jaar nog steeds de kenmerken van een succesvolle start-up, met korte lijnen, grote wendbaarheid en veel eigen verantwoordelijkheid. We bekijken en beschrijven de trends in wereldwijde supply chains en hebben via een groot persoonlijk netwerk toegang tot vrijwel alle belangrijke, bekende bedrijven. We weten uit eerste hand wat er speelt in de wereld en vertalen dat naar originele en kwalitatieve content in het Nederlands en het Engels.” 

Nicole Messink / Business Development 

”Bij Supply Chain Media is er veel ruimte voor eigen invulling van je verantwoordelijkheid. Op zoek naar nieuwe kansen voor groei en ongebaande paden bewandelen. In mijn rol spreek en adviseer ik veel internationale marketeers, waar ikzelf ook veel van leer. Binnen het kleine team is het makkelijk om ideeën te delen en tot actie over te gaan. Door veel deadlines is het hard werken, maar na behaalde successen is er genoeg ruimte om het samen te vieren!”

IK220830-066

Werken bij

Wil jij werken bij een internationale organisatie die aanvoelt als een hecht familiebedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Supply Chain Media in Doetinchem!