Sport & Bewegen kan voor iedereen hét verschil maken en daar willen wij iedere dag aan bijdragen, wat de activiteit of de persoonlijke motivatie ook is. Wij inspireren, verbinden en stellen Sport & Bewegen centraal, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Of het nu gaat om leren, presteren, recreëren of gewoon mee kunnen doen. Door onze kennis van Sport & Bewegen leveren wij een belangrijke bijdrage aan een gezonde en sportieve regio. Welkom bij Sport-ID.

20220131.DT-00008 (1)

Over Sport-ID

Sport-ID is het sportbedrijf van de gemeente Doetinchem en ondersteunt de sportverenigingen en de individuele sporters uit de gemeente Doetinchem. De gemeente wil een actieve leefstijl bevorderen onder alle inwoners. Sport-ID ontwikkelt dan ook activiteiten en programma’s die sport, bewegen, welzijn en een gezonde leefstijl van de inwoners van de gemeente Doetinchem stimuleren. Daarnaast verzorgt Sport-ID het beheer en de exploitatie van Zwembad Rozengaarde (inclusief SkyZone) en de gemeentelijke sporthallen en gymnastieklokalen.
Sport-ID is in januari 2021 van start gegaan na een besluit van de gemeenteraad van de gemeente Doetinchem in september 2020. Sport-ID is een samenvoeging van Sportservice Doetinchem, Sportcentrum Rozengaarde (incl. SkyZone), en het onderdeel binnensport van BUHA.
Wij zijn voor iedereen in Doetinchem en omgeving dé verbindende factor voor alles dat te maken heeft met sport, bewegen, (sociaal) welzijn en fitheid. Onze kennis van sportvoorzieningen, de lokale infrastructuur, onze verbinding met lokale en nationale ontwikkelingen en onze jarenlange ervaring maken dat wij hier maximaal invulling aan kunnen geven.

Wij hebben een sportbedrijf voor ogen, waar betrokken en vitale medewerkers vanuit vertrouwen in elkaars competenties (pro)actief samenwerken aan het succes van de organisatie. Om dit mogelijk te maken, dagen wij de medewerker uit om zijn of haar talenten in te zetten, zich verder te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de doelstellingen van onze organisatie. Wij ondersteunen hierbij met uitdagend werk, medewerkersgesprekken, opleidingen en/of trainingen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid van coaching, het meelopen met collega’s en interne doorstroming naar een andere functie.

Samen zorgen we ervoor dat we binnen Sport-ID een omgeving creëren waarin leren, verbeteren centraal staat, waar aandacht is voor elkaar en waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Zodat we continu met elkaar bouwen aan dit mooie bedrijf!

Sport-ID brengt jou in beweging!

Ontwerp zonder titel (9)

Voordelen van stage lopen / werken bij Sport-ID

  •  Uitdagend werk met veel ruimte voor eigen initiatief
  • Medewerkersgesprekken, coaching
  • Opleidingen en/of trainingen
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Abonnement op zwembad Rozengaarde
  • Arbeidsvitamine (fruit) op de werkvloer

Nieuwsgierig naar stages of banen bij Sport-ID?