SINGA is een Game Changing ingenieursbureau. Ze helpen OEM’ers de transitie te maken naar het Smart Industry tijdperk. Door het managen van klantverwachtingen en het tonen van niet alleen technisch, maar ook organisatorisch inlevingsvermogen is SINGA in staat om grensverleggende en baanbrekende innovaties te realiseren in de zakelijke technische branche. SINGA is expert in: Innovatieadvies, HMI & Visualisatie, Machine Vision, Advanced Software, Embedded systems, Mechatronica.

Singa3

Bedrijfsactiviteiten

SINGA Industrial Game Changers staat voor grensverleggende, doelgerichte innovatieve verandering op productniveau. Daarbij kiezen ze voor een multidisciplinaire benadering van mechanica, elektronica en software. Het gaat om serieuze transities waarbij ze de behoeften van de kant vertalen naar een hoogwaardig innovatief product.

SINGA maakt geen machines of robots. maar integreert nieuwe technologieën in een product van de klant.
SINGA ontwerpt en realiseert onder andere mens/machine interfaces, geavanceerde technische softwareplatformen en machinevisioen op basis van de modernste technieken.

Schermafbeelding 2021-08-25 om 16.33.48

Werken bij Singa

Singa is een kleine, platte organisatie, met een sterke focus op flexibiliteit en kwaliteit. Bij SINGA werken techneuten die vaktechnische toppers zijn, betrokken zijn bij hun collega’s en klanten, zich daarom ook voor beiden verantwoordelijk voelen en een no-nonsense mentaliteit hebben. Humor en een gezonde dosis flexibiliteit is hierbij een must. 

Singa zoekt dan ook vooral mensen die zich hierbij thuis voelen. Mensen waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat en onze organisatie op een hoger niveau willen tillen. Zonder te veel bureaucratie, maar wel professioneel georganiseerd. Mensen die zich verder willen blijven ontwikkelen, meegroeien met SINGA en vooral plezier in het vak hebben. 

Singa5

Wat ga je doen?

Samen met een jonge en enthousiaste club mensen met een passie voor techniek en innovatie, werk je aan grensverleggende innovaties die impact hebben! Ieder teamlid werkt vanuit zijn/haar eigen kennis en expertise om projecten te realiseren met resultaat voor de klant. De lat wordt hoog gelegd om opdrachtgevers het ‘wow’ effect te geven.

SINGA gelooft in de kracht van ‘samen’. Samen met de klant en samen binnen projectgroepen. Delen is vermenigvuldigen en maakt het mogelijk om tot goede inzichten te komen om de klant verder te helpen. Co-creatie is waar ze in veel projecten met de klant voor gaan. Afhankelijk van de wens van de klant zoeken ze naar de beste technische oplossing.