SafanDarley

SafanDarley is een toonaangevende Nederlandse onderneming met alle disciplines in eigen huis, van R&D en engineering tot fabricage en assemblage, van marketing & sales tot technologie- en opleidingscentrum, van helpdesk tot servicedienst. SafanDarley heeft 2 productievestigingen, de hoofdvestiging in Lochem en een vestiging in Eijsden. De onderneming heeft in totaal zo’n 180 medewerkers.

Flexibele productie van plaatbewerkings machines

Innovatie speelt ook in de eigen productie van SafanDarley kantbanken een grote rol. Zij werken met de meest geavanceerde apparatuur en systemen binnen een gestroomlijnd proces met strenge kwaliteits- bewaking. Daarbij passen zij de principes van ‘lean manufacturing’ toe om flexibel te produceren met minimale verspilling. Zo gaat de beste kwaliteit/prijsverhouding samen met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Historie

Het merk SafanDarley is in 2012 voortgekomen uit de samenvoeging van merken Safan en Darley. Safan B.V. en Darley B.V. hebben dankzij hun rijke geschiedenis de ervaring kunnen opbouwen die noodzakelijk is om in het hedendaagse topsegment te kunnen opereren. In 1960 is Safan B.V. opgericht als krachtenbundeling van 5 Nederlandse fabrieken op het gebied van machines en gereedschappen voor de metaalbewerking. De belangrijkste van deze fabrieken, en de motor achter de ontwikkeling van Safan, was Wila in Lochem. Deze firma was al sinds 1932 actief als machinefabriek voor metaalbewerking.

Darley B.V is in 1934 opgericht als machinefabriek, als toeleverancier voor de toenmalige staatsmijnen en is zich sinds 1957 gaan specialiseren in hydraulische plaatbewerkingsmachines.

Vacatures

Klik hier voor actuele vacatures van SafanDarley!