Loading...

SABA

Dinxperlo

Over SABA

Waarom SABA? Genoeg redenen!! Bij SABA krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, mee te werken aan internationale projecten en je passie te volgen. We omarmen vernieuwing en bieden je een creatieve omgeving waar je kunt groeien en bloeien zodat jij jouw passie kan vinden. Samen maken we de toekomst met hoogwaardige producten en een geweldige werkcultuur. Doe met ons mee, en laat jouw talent schitteren bij SABA!

Bij SABA in Dinxperlo ontwikkelen, produceren en verkopen we lijmen en kitten voor de B2B industrie. Wij zijn een sterke speler in kitten en de absolute nummer 1 in de wereld van schuimverlijmingen. Internationaal en mega ambitieus dus. Bij ons valt er heel veel te leren!

In ons nieuwe gebouw in Dinxperlo beschikken we over kantoren, een ruim laboratorium en onze productiehal. In onze toplaboratoria voor onderzoek en innovatie worden onze hoogwaardige producten ontwikkeld en dagelijks verbetert. Deze producten worden vervolgens in onze gloednieuwe fabriek vervaardigd. Op kantoor vind je alle afdelingen, van finance tot inkoop en van ICT tot marketing.

SABA is een warm familiebedrijf, met een gezonde doe-maar-gewoon-mentaliteit en veel ambitie. Onze collega’s hebben stuk voor stuk unieke eigenschappen die ze toevoegen aan onze organisatie, onze mensen maken het verschil! Samen streven we er elke dag naar om het beste uit onszelf te halen, met als ultiem doel onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze toewijding aan dit doel zie je terug in onze slogan: a strong bond. Deze staat voor de hechte samenwerking op de werkvloer en de relaties met onze klanten.

Voordelen van stage lopen / werken bij SABA

Stage lopen en werken bij SABA betekent genieten van heel veel voordelen. Onze SSO commissie, wat staat voor Sport, Spel en Ontspanning, organiseert maandelijks leuke activiteiten zoals karten, tennissen of een bootcamp waar je je voor kunt aanmelden. Ook hebben we een SSO ruimte waar je collega’s kunt uitdagen voor een potje Mario Kart of tafeltenniskampioen van het jaar kan worden.

Young SABA is de jongerengroep binnen SABA die ook regelmatig leuke activiteiten organiseert en ervoor zorgt dat jongeren meer betrokken zijn bij het bedrijf. Daarnaast is SABA ook sponsor van de Graafschap en heb je de mogelijkheid om de spannende wedstrijden te bezoeken.

Werkplezier staat hoog in het vaandel bij ons bedrijf. Naast deze geweldige voorzieningen bieden we veel ruimte voor eigen invulling aan projecten en werkzaamheden. Ook leuk om te weten is dat onze stagiaires een stagevergoeding en reiskostenvergoeding ontvangen die zeker de moeite waard is!

Sfeerbeelden SABA

Bekijk ook deze toffe video van SABA!

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by SABA

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Handel en dienstverlening
Telefoonnummer
0315 658 999 0315 658**** Show
Locatie
Dinxperlo