Monteur-edited-960x540

Over Rolflex Nederland bv

Van pionier naar wereldwijd succes
25 jaar geleden vond Rolflex dat het tijd was voor een evolutie in de wereld van bedrijfsdeuren. Na het betere uitvinderswerk werd de Compact vouwdeur gelanceerd als oplossing voor de problemen van de traditionele roldeur of overheaddeur, zoals onhandige rails, tijdverslindende montage en beperkte isolatie.

Vanuit de Rolflex fabriek in Ulft wordt de Compact vouwdeur door Rolflex op maat gemaakt voor klanten die ruimtebesparing en kwalitatieve afwerking belangrijk vinden. We zijn zo overtuigd van de mogelijkheden van de Compact deur dat we ons volledig op deze ene deur richten. We verkopen of maken dan ook geen andere deuren dan de Compact deur.

Overlegjoostfrankbert-960x540

Stage lopen of werken bij Rolflex Nederland BV

Wil jij ook werken in een typisch Achterhoeks bedrijf dat wereldwijd succesvol is? Werk mee aan één van de slimste bedrijfsdeuren ter wereld. Bekend bij klanten als Ferrari, McLaren en DHL, maar ook bij de wasstraat om de hoek. Bekijk hier alle vacatures van Rolflex en word onze collega. Op onze vestiging in Ulft hebben we alles in huis: productie en productontwikkeling, een eigen montageteam, verkoop en marketing, IT, service en administratie.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons team kunnen aanvullen! Op onze website vind je alle actuele vacatures bij Rolflex in Ulft. Heb je andere ambities en denk jij dat jouw kwaliteiten bij ons passen? Wil je ook deel uit maken van een succesvolle internationale onderneming? Laat het ons weten! Je kunt je open sollicitatie met CV sturen aan hr@rolflex.com.

Nieuwsgierig naar stages of banen bij Rolflex Nederland bv?