PakAn ondersteunt jouw idee die bij gaat dragen aan de toekomst van de Achterhoek! Vooral ideeën van en voor jongeren. Goede ideeën kunnen door iedereen in Nederland worden ingediend, zolang de resultaten maar ten goede komen aan de Achterhoek.

Ideeën die gehonoreerd worden krijgen persoonlijke coaching bij de realisatie en eventueel een financiële bijdrage. De financiële bijdrage mag terugbetaald worden aan de stichting, zodat daarmee weer anderen geholpen kunnen worden, maar dit is geen verplichting.

Pak An foto1

Idee, ik heb je!

Een idee zit vast in jouw hoofd. Het wil er niet meer uit, het laat je niet meer los. Je wil een technofeest organiseren in een leegstaande boerderij. Je gaat elektrische fietsen hacken en opvoeren. Je bent alleen nog geen steek verder gekomen. 

Jij en jouw idee. Het is een goeie match! Je denkt in beperkingen: het ontbreekt je aan budget, je hebt geen verstand van marketing, van netwerken of boekhouden “Waar begin ik in godsnaam,” fluister je opgewonden en wanhopig tegen jezelf. Pak An is het antwoord. Pak An geeft extra power aan mooie ideeën met coaching, netwerk, promotie en geld. En met slechts één voorwaarde: jouw idee moet de Achterhoek vooruithelpen.

Pak An foto2

Noaberschap

Steun is veelal lastig te verkrijgen, banken en andere formele instanties vereisen financieel en inhoudelijk onderbouwde plannen. Deze stichting kent weinig tot geen kleine letters en heeft een enorm bereik. Ze katalyseren mooie plannen, gebaseerd op de inhoud. Experimenteel is de werkwijze: je hoeft niet terug te betalen, maar dat mag wel. Die verantwoordelijkheid leggen ze bij jou neer, op basis van vertrouwen, zodat vervolgens ook weer anderen kunnen profiteren van het stichtingsbudget!

Pak An foto 4

Word coach!

Alle coaches bij Pak An zijn vakspecialisten, ervaren ondernemers of slimme generalisten die het leuk vinden om anderen vooruit te helpen. Zelf heb je de nodige ervaring en zie je het als een mogelijkheid om iets voor een ander te betekenen door dit te delen. Je wordt er blij van om anderen te zien groeien en stralen. Pak An zoekt coaches. Dit betekent dus niet dat je uitvoerend aan de slag gaat, maar dat je scherpe vragen stelt, spiegelt, eerlijke feedback geeft (ook als dit niet direct ‘leuk’ is), meedenkt, kennis en/of netwerk deelt. Jij inspireert en adviseert.