Opijver kom je verder. Letterlijk en figuurlijk.
Jouw talent, vakmanschap en ambities zetten ze graag in voor de Achterhoek. Opijver stimuleert, activeert en ondersteunt werkzoekenden, werknemers en ZZP’ers dan ook om de stap naar scholing te zetten. Jong en oud. Om te professionaliseren, om te scholen naar een kansberoep of om gewoonweg weer aan het werk te gaan. Opijver heeft iedereen nodig! Want samen maken we de Achterhoek.

Opijver

Niveau

Iedereen kan zich ontwikkelen via Opijver, op alle niveaus. We zien vakmannen en -vrouwen zonder diploma’s die de stap zetten en zich scholen richting een baan met toekomstperspectief. We zijn er dus voor alle Achterhoekers, van alle leeftijden. Of je nou veel of weinig kennis of werkervaring hebt. 
We helpen je twijfels weg te nemen en een scholing voor je te vinden die bij jou past. Daar wordt iedereen blij van. Samen houden we de Achterhoek draaiende!

Opijver

Verhalen

Lees de inspirerende verhalen van Achterhoekers die je zijn voorgegaan. Mannen en vrouwen van alle leeftijden en met verschillende achtergronden. Een aantal van hen raakte hun baan kwijt tijdens de Corona periode. In plaats van bij de pakken neer te zitten, sloegen ze een andere weg in die beter past bij hun kwaliteiten en interesses. Een betere kans om het roer om te gooien komt niet meer voorbij. 

Lees hier de verhalen van Achterhoekers.