Wij zijn OERKRACHT. Het is dé plek voor R&D’ers en studenten van innovatieve bedrijven om aan je product, onderdeel en/of verduurzaming te werken. We hebben een mooie werkplaats waar alles in huis om een goed prototype te kunnen maken. OERKRACHT gaat om krachten bundelen en wij geloven dat dit ieder bedrijf verder helpt. Op dit moment zitten Royal Kaak, van Raam, Graafschap College, Smart Hub Incubator in het CIVON innovatiecentrum om -out of the box-, buiten de deuren van het bedrijf en mét elkaar het beste uit onszelf te halen. Wil jij in de meest inspirerende omgeving van de regio (af)studeren en dus hier onderdeel van uitmaken?

Laat het Gijs Smeman (gijs@civon.nl) of Jolien Heeman (jolien@vanraam.nl) weten.

bb-media-photos-popup-image

Over OERKRACHT

OERKRACHT is geen bedrijf, maar een verzamelplaats van meerdere bedrijven en starters. Op dit moment is er (afstudeer)stage mogelijk bij  van Raam, Royal Kaak of 1 van de starters van de Smart Hub Incubator. We hopen dat het aantal bedrijven binnen onze snelkookpan snel uitgebreid wordt zodat we nog meer invalshoeken hebben en met zijn allen nóg beter werk kunnen leveren. We zijn net gestart met CIVON en Graafschap College en hebben zo een enorm netwerk waar we ook bij een mismatch je wellicht bij 1 van onze partnerbedrijven plek kunnen geven.

bb-media-photos-popup-image (1)

Welke voordelen biedt OERKRACHT?

  • Vette werkomgeving op het DRU INdustriepark met eigen werkplek
  • Meerdere bedrijven die samen werken en dus ook kennis delen
  • 12 Minuten met de bus vanaf station Doetinchem
  • 10 Minuten rijden vanaf afslag Doetinchem Oost
  • Op dit moment zijn er al 12 studenten en het worden er nog meer, dus van elkaar leren én gezelligheid
  • Kennisdelingssessies
  • Een levendig innovatiecentrum met veel mogelijkheden (STRAX onderwijs-innovatie / TZA / de Netwerkplaats / ACT in het pand

Nieuwsgierig naar een stage bij OERKRACHT?