Als doorgewinterd Achterhoeks bedrijf hebben wij de afgelopen 50 jaar onze stempel gedrukt op de bouwgrondstoffen sector. Met zeven winlocaties verspreid over Nederland en Duitsland zijn we constant in beweging.

Wij zijn geen traditioneel bedrijf; we zijn vooruitstrevend en hebben oog voor duurzaamheid en de natuur. Elke dag streven we ernaar onze klanten te voorzien van topkwaliteit, met respect voor de wereld om ons heen.

Walchum-DJI_0208-HGlader-min

Hey daar toekomstige collega!

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch en innovatief team?

Wij zijn geen groot log bedrijf waarin je verdwijnt in de massa. Ons team is misschien klein, maar de impact is groots. We geloven in de kracht van samenwerking, waar iedereen wordt aangemoedigd om bij te dragen en te groeien.

Wij zijn op zoek naar gedreven young professionals die klaar zijn voor de uitdaging. Of je nu technisch vernuft hebt, logistieke talenten bezit of financiële expertise meebrengt, wij hebben de plek voor jou. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een innovatieve, groeiende omgeving waar jouw vaardigheden van onschatbare waarde zijn.

Netterden-DJI_0312-HGlader

Ontdek onze sportieve Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven we dat jouw werkplezier niet alleen draait om de taken die je uitvoert, maar ook om de extra’s die het verschil maken. Jij bent niet alleen een aanwinst voor ons team, maar je verdient ook extraatjes die passen bij jouw dynamische levensstijl.

Fietsplan voor grenzeloze vrijheid: Stap op de pedalen en ontdek de vrijheid met ons Fietsplan. Of je nu naar het werk fietst of gewoon de omgeving wilt verkennen, we ondersteunen jouw avontuur op twee wielen.

Energie boost met Sportvergoeding: We weten dat een gezonde geest en een gezond lichaam hand in hand gaan. Daarom ondersteunen wij jouw sportieve activiteiten met onze Sportvergoeding. Of je nu kiest voor de sportschool, yoga, of een andere sportieve hobby, wij staan achter jouw streven naar welzijn.

 

DJI_0278 HGlader-min

Samen plezier maken met de Personeelsvereniging: Bij Korreltje Zand gaan we verder dan werk. Sluit je aan bij onze Personeelsvereniging en ontmoet collega’s buiten de kantoormuren. Of het nu gaat om gezellige borrels, teambuildingactiviteiten of andere leuke events, hier creëren we herinneringen samen.

Kerstborrels voor gezelligheid: De feestdagen zijn bijzonder en dat vieren we samen. Onze Kerstborrels zijn niet alleen momenten om het jaar af te sluiten, maar ook om te genieten van elkaars gezelschap, lekker eten en een feestelijke sfeer.

Wij investeren niet alleen in jouw professionele groei, maar ook in jouw algehele welzijn. Wij vertellen je er graag meer over. Kom bij ons langs op 24 november 2023.

Nieuwsgierig naar stages of banen bij Netterden Groep