Weet jij waar Markenheem voor staat? Letterlijk?
De naam Markenheem bestaat uit ‘marken’ en ‘heem’. Marken betekent markeren of accentueren. Heem is een oude term voor woonplaats, thuis. Die tweedeling in de naam zie je ook terug in het nieuwe logo. Met twee frisse kleuren die staan voor ‘dichtbij’ en ‘samen’, met een eigentijdse vormgeving die vertrouwen uitstraalt en die past bij deze digitale tijd. En ook belangrijk: een uniek en herkenbaar beeldmerk.

Markenheem

Zorg dichtbij

Die heerlijke leunstoel. Familiefoto’s aan de muur. Het vertrouwde magazine op het tafeltje naast de bank. Dat is thuis. De plek waar je je goed voelt.
Waar iedereen zichzelf kan zijn. Lachen en ontspannen. Een gevoel van veiligheid. Dat bieden ze ouderen in de regio Doetinchem en Bronckhorst . Met zorg dichtbij, in een van hun woonzorgcentra of in de wijk. De cliënten van Markenheem zitten vol verhalen. Vol levenservaring en vol herinneringen en karakter. Ze nemen de tijd om dat te ontdekken. Door echt verbinding te maken en elkaar goed te leren kennen. Door te ontdekken wat een cliënt wel kan en wat kleur geeft aan zijn leven. Elke dag zetten ze vol enthousiasme dat stapje extra om bij te dragen aan een waardevolle dag. Samen voor en met onze cliënten, hun familie, de mantelzorgers, hun omgeving én het team van Markenheem. Bevlogen noemen ze dat.

Markenheem

Markenheem zegt wat ze doen. En ze doen wat ze zeggen . Duidelijk. Betrouwbaar. En open . Met liefde voor hun mooie vak blijven ze zichzelf en hun zorgverlening ontwikkelen. Ze investeren in hun vakmensen.
En bieden volop kansen. Zo kunnen onze cliënten vertrouwen op puur vakmanschap . iedere dag weer.
Ze zijn trots op onze plek ; midden in de Achterhoekse samenleving. Met woonzorgcentra in Doetinchem en Bronckhorst en collega’s in de wijk, zijn ze altijd dichtbij. Vertrouwd en betrokken, daar waar het nodig is.
Markenheem kent haar cliënten. Hun levens, hun omgeving, hun wensen en hun uitdagingen . In die nabijheid voelen ze zich op haar gemak bij elkaar. En dan zijn ze op zich best.