Over Marga Klompé

Met 14 locaties en thuiszorg in de Oost Achterhoek is Marga Klompé op het gebied van ouderenzorg één van de grotere organisaties in de regio. Marga Klompé biedt wonen, welzijn, diensten, zorg en behandeling aan jong volwassenen en ouderen in de Achterhoek. Zowel thuis als vanuit verschillende groepswoningen, verpleeghuizen, woningen met zorg en dagcentra kunnen cliënten op Marga Klompé rekenen. Ze streven ernaar dat de cliënt zo gewoon mogelijk en met maximale zelfstandigheid kan wonen en leven.

MargaKlompé_header

Werkomgeving

Marga Klompé biedt haar medewerkers een plezierige en uitdagende werkomgeving met volop ontplooiingskansen en veel verantwoordelijkheid. De afzonderlijke locaties hebben een grote mate van zelfstandigheid. Zij kunnen daardoor hun identiteit en lokale karakter zelf verder vormgeven.

MargaKlompé_afb2

Werken bij Marga Klompé

Je kunt bij Marga Klompé niet alleen voor zorgfuncties terecht, maar ook voor hrm, ict, finance en facilitaire functies kun je bij Marga Klompé komen werken of stage lopen! Ze geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarnaast hebben ze ook hun eigen personeelsvereniging: PV Soes waar je je bij aan kunt sluiten. Zij organiseren door het hele jaar allerlei activiteiten, Denk hierbij aan: Uiteenlopende workshops (proefavond, hapjes maken etc.), stedentrips en culturele activiteiten.

MargaKlompé_afb3

Op zoek naar jou!

Marga Klompé is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die de beste zorg willen leveren aan hun cliënten. Want dat is waar zij zich dagelijks met veel plezier voor inzetten. Ze maken met elkaar het beste van elk moment. Of je nu verzorgende, verpleegkundige, adviseur, of manager bent. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer.

Ervaringen