De accountants, belastingadviseurs en specialisten van KroeseWevers ondersteunen organisaties in het versterken van de financiële vitaliteit. Met oog voor markt, middelen en mens brengen ze ambities in balans met realiteit. KroeseWevers kijkt door de cijfers heen. KroeseWevers ontcijfert.

Ze willen hun relaties helpen haar organisatie en ambities verder te ontwikkelen met behulp van hun diensten. Het streven is om dit te realiseren door hoogwaardige kennis in te brengen, resultaatgericht te werken en kwaliteit te leveren.

 

KroeseWevers foto1

Teamwork

Bij KroeseWevers sta je er nooit alleen voor. Iedere collega heeft zijn eigen kwaliteiten. Voor veel vraagstukken werk je samen in een team met andere professionals. Zo kun jij doen waar jij goed in bent en kunnen de collega’s doen waar zij goed in zijn. De meerwaarde van dit teamwork is hoge kwalitatieve dienstverlening aan hun klanten.

 

Op zoek naar jou!

KroeseWevers is altijd op zoek naar jong talent. Studenten en young professionals kunnen zich ontwikkelen door de vele mogelijkheden die ze aanbieden. Ze laten je vrij in het ontdekken van wat jij goed kunt en waar jij je in wilt verbeteren, om zo te ontwikkelen in je functie, of zelfs door te groeien naar een andere/hogere functie. Door middel van flexibele werktijden en studiemogelijkheden is het erg toegankelijk om te studeren naast je baan.

 

 

Kroesewevers foto3

Waarom KroeseWevers?

  • Samenwerken in hechte teams
  • Informele werksfeer
  • Vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling 
  • Professioneel 
  • Gezelligheid 
  • Uitdagende klanten