Over Kremer

Kremer, gevestigd in ’s-Heerenberg, is een technische, innovatieve groep van 170 vaste medewerkers met alle disciplines in de elektrotechniek, industriële automatisering en ICT & telecom onder één dak. Deze technieken worden steeds vaker met elkaar geïntegreerd. Kremer heeft het voordeel in bijna alle mogelijk denkbare technieken expertise te hebben!

Bij Kremer houden ze van gezelligheid en een fijne werksfeer. Met daarbij de nodige feestjes zoals, de jaarlijkse barbecue, skiën, kerstborrels, nieuwjaarsbuffet en teamuitjes.

Kremer_afb1

Werkzaamheden

Kremer heeft vele diverse projecten waar zij aan werken. De elektrotechnische projecten bevinden zich op verschillende bestemmingen in de Benelux. De projecten van industriële automatisering zijn wereldwijd verspreid. Deze diversiteit zorgt ervoor dat je je bij Kremer nooit hoeft te vervelen. Ze vinden het belangrijk dat je leergierig bent en samen met hun de mooie projecten tot een groot succes maakt!

Kremer_afb2

Doorgroeimogelijkheden

Bij Kremer krijg je de kans om van je passie je werk te maken: ontdekken wat jíj leuk vindt in verschillende takken van de techniek. Daarnaast heb je bij Kremer erg veel doorgroeimogelijkheden en krijg je de kans om je te ontwikkelen door middel van cursussen, trainingen en opleidingen binnen hun Kremer Academy.

Kremer_afb3

Op zoek naar jou!

Kremer heeft naast vacatures ook geregeld plek voor (afstudeer) stagiaires en BOL/BBL stagiaires. Stage lopen bij Kremer betekent goede begeleiding vanuit hun speciale Kremer Academy waardoor je veel leert.