Kaemingk is een uniek internationaal bedrijf dat actief is over de hele wereld. Steeds zijn ze voor hun klanten op zoek naar de meest verrassende woonaccessoires, die ze in hun sfeervolle showroom presenteren. Hun assortiment telt ruim 20.000 decoratieartikelen voor huis en tuin, die veelal speciaal voor Kaemingk geproduceerd worden. Kaemingk ontvangt hun relaties in de nieuwste showrooms in Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten en leveren aan duizenden professionele klanten in meer dan 80 landen.

Foto1 Kaemingk

Inspirerende showroom

Kaemingk is leverancier van decoratieartikelen voor feestelijke gelegenheden zoals kerst, Pasen, Valentijn en het voorjaar. Als marktleider in Europa tonen ze ieder seizoen weer vernieuwende collecties. Ze leveren aan meer dan 73 landen over de hele wereld!

In de showrooms van meer dan 10.000 m2 opent zich een uitdagende wereld aan nieuwe ideeën. De mooiste decoratieartikelen voor huis en tuin, overzichtelijk gepresenteerd in eigentijdse thema’s en aansprekende trends. Eén bezoek biedt het complete overzicht van alle trends voor het komend seizoen

Kaemingk foto2

Bedrijfscultuur

Bij Kaemingk wordt er hard gewerkt, maar er is ook tijd voor gezelligheid. Bij Kaemingk krijg je volop de kans om succesvol te zijn binnen je eigen vakgebied. Van inkoop tot verkoop, van logistiek tot ict. Ze hebben veel verschillende afdelingen en functies. De werksfeer en bedrijfscultuur is erg prettig. Ze zijn praktisch, informeel en ze gaan altijd voor het beste resultaat. 

Kaemingk f3

Werken bij Kaemingk

Werken bij Kaemingk is dan ook niet zomaar een baan. Je maakt deel uit van een fantastische organisatie met een unieke werksfeer. De kenmerken? Korte lijnen, veel ruimte voor eigen initiatief en volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen in tal van vakgebieden. Wat dacht je van hun talentpool of activiteiten om samen fit te blijven? Kom jij de wereld verrassen? Kaemingk is altijd op zoek naar nieuw talent!

Vacatures

Klik hier voor actuele vacatures van Kaemingk!