bb-media-photos-popup-image (1)

Over Kab Accountants

Kab Accountants & Belastingadviseurs is een kantoor met drie vestigingen in  Didam, Doetinchem en Warnsveld. We zijn een full-service accountantskantoor. Dat wil zeggen dat we alle disciplines op het gebied van financiële advisering in huis hebben. Denk aan accountancy, belastingadvies, salarisadministratie en HR-advies en juridische dienstverlening. We zien het als onze taak om ondernemers toekomstperspectief te bieden en te laten uitblinken door onze ondersteuning. Dat doen we met korte lijnen en door intensieve samenwerking. We geloven dat je succes samen maakt!

bb-media-photos-popup-image

Stage lopen of werken bij Kab Accountants

SUCCES MAAK JE SAMEN!

Samen gaan ze voor succes, elke dag opnieuw. Dit doet het team van Kab Accountants met elkaar én met hun klanten. Hierbij zetten ze hun talenten in en gaan ze uitdagingen niet uit de weg. Komen ze er alleen niet uit? Dan hebben ze altijd collega’s om mee te sparren. Zo ondersteunen ze elkaar en bieden ze voor elk probleem een passende oplossing. Samenwerken zoals het bedoeld is.

Ze hebben banen beschikbaar voor beginners en professionals die invulling willen geven aan hun ambitie op de specifieke Kab-manier: persoonlijk, praktisch en ondernemend. Zij bieden je alle randvoorwaarden om jouw carrière perfect vorm te geven.

Meer dan werk alleen

Samen op pad, om je collega’s nog beter te leren kennen. Gezellig met elkaar borrelen of barbecueën, met de kinderen Sinterklaas vieren of lekker sportief bewegen. Ook dat is werken bij Kab: op andere manieren samenkomen en praten over onderwerpen die niets met werk te maken hebben. Gewoon even lekker genieten.

Voordelen van stage lopen / werken bij Kab Accountants

Voor studenten

Wij halen graag het beste uit jou en onze organisatie. Ook vinden we dat werken en leren leuk moet zijn! Daarom krijg je bij ons alle ruimte om jezelf optimaal te ontwikkelen. Ook tijdens je stage en afstudeerperiode. Wij hebben korte lijnen en samenwerkingen met de Hogescholen en mbo-opleidingen in onze regio. Ook zijn we voor hbo/wo en mbo gecertificeerd. Dit betekent dat je een mooie stagevergoeding krijgt en wij jou de begeleiding kunnen geven die je nodig hebt om je verder te kunnen ontwikkelen

 

Check ook de video met een medewerker van Kab Accountants aan het woord

Nieuwsgierig naar stages of banen bij Kab Accountants?