iHUB-31

Over iHUB

iHUB biedt jeugdhulpjeugd-ggz en gespecialiseerd onderwijs aan kinderen en jongeren van 0-23 jaar. Deze kinderen en jongeren hebben vaak al langdurig problemen binnen het gezin en/of op school.

Wij zetten ons in om deze kinderen en jongeren samen met hun gezin op weg te helpen naar een leven zònder hulp en mét perspectief. We zetten in wat nodig is; soms is dat een behandeling met tijdelijk verblijf, liever een behandeling en begeleiding vanuit thuis.

We gaan altijd uit van de levenslust van het kind. En we stimuleren ouders om hun verantwoordelijkheid te pakken.

Dit mooie werk doen we niet alleen. Samen met collega’s -zo’n 3.000 in heel Nederland-, ervaringsdeskundigen en al onze partners samen maken we het verschil!

iHUB-33

Werken bij een van de grootste jeugdzorg aanbieders van Nederland

Als je bij iHUB aan de slag gaat dan stap je aan boord bij een van de grootste jeugdzorg aanbieders van Nederland met een vooruitstrevende blik op de jeugdzorg en speciaal onderwijs. Je komt terecht in een ambitieuze organisatie met een unieke combinatie van zorg en onderwijs waardoor jij echt het verschil kunt maken voor jongeren.

Harreveld

Locatie Harreveld biedt open en gesloten jeugdzorg aan jeugdigen met ernstige gedragsproblemen. Erop gericht om ze op weg te helpen naar een plek in onze samenleving. Gedragswetenschappers, pedagogisch medewerkers en psychiaters werken samen met de jongeren. Maar ook de ouders, familie en het netwerk hebben een belangrijke rol. Door opvoeding, onderwijs, training, en therapie zorgen wij ervoor dat jongeren weer terug de samenleving in kunnen.

Nieuwsgierig naar stages of banen bij iHUB?