Met bijna 10.000 studenten en meer dan 900 medewerkers is het Graafschap College het grootste regionaal opleidingencentrum (roc) voor beroepsonderwijs en educatie in de Achterhoek en een deel van de Liemers. Ze bieden onderwijs aan in nagenoeg alle richtingen, vanuit meerdere locaties in Doetinchem, Groenlo en Winterswijk. Het Graafschap College is een grote organisatie, maar ze richten hun onderwijs kleinschalig in. De verschillende locaties hebben een eigen karakter en sfeer. Ze doen er alles aan om studenten een veilige en vertrouwde leeromgeving te bieden.

 

Werken met jonge mensen

Werken bij het Graafschap College is werken in het onderwijs. Werken met jonge mensen die een beroepsopleiding volgen, die aan het begin staan van hun carrière. Een dynamische omgeving, niet alleen voor docenten maar ook voor ondersteunende medewerkers. Werken bij het Graafschap College betekent ook werken in een team van gemotiveerde professionals, waar je de ruimte krijgt om bij te dragen aan het gezamenlijk resultaat. Je levert een bijdrage aan ‘excellent onderwijs voor een innovatieve regio’. Werken bij het Graafschap College is ook: het beste uit jezelf halen en jezelf blijven ontwikkelen.

Graafschap College f2

Blijven ontwikkelen

Het Graafschap College vindt het belangrijk dat medewerkers blijvend investeren in hun professionele ontwikkeling en het beste uit zichzelf halen. Net zoals ze de studenten daartoe stimuleren. Door je kennis en vaardigheden op peil te houden en regelmatig de balans op te maken ten aanzien van je inzetbaarheid en loopbaan, verbreed je je horizon en mogelijkheden. Het maakt je werk aantrekkelijk en draagt bij aan sterker onderwijs. Scholing, opleiding, intervisie en coaching ondersteunen medewerkers bij de uitoefening van hun werk. Al deze mogelijkheden zijn ondergebracht bij de Graafschap Academie.

HetGraafschapCollege_afb3

Op zoek naar jou!

Het Graafschap College is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Docenten voor de verschillende sectoren en opleidingen, die beroeps-generieke of beroepsspecifieke vakken kunnen geven. Mensen uit de praktijk die persoonlijke ervaringen in hun lessen meenemen en daarmee de beroepspraktijk in school brengen. Ondersteunende medewerkers die zorgen voor beleidsontwikkeling en -ondersteuning, financiën, personeelszaken, ICT, PR en communicatie, facilitaire zaken en huisvesting. En natuurlijk stagiaires en afstudeerders.