Bij Flynth werken gedreven professionals met een focus op haar klanten. Door hun kennis en krachten te bundelen halen ze het beste uit ondernemers en uit zichzelf. Samen maken ze het verschil. Bij Flynth vind je de professionaliteit van een groot kantoor, maar ook de persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Dat maakt Flynth bijzonder.

Flynth4

Midden in de maatschappij

Prettig samenleven in een duurzame wereld. Hier draagt Flynth graag aan bij. Ze helpen collega’s die zich inzetten voor het goede doel. Ze ontwikkelen diensten waarmee ondernemers verantwoord kunnen ondernemen. Ook delen ze kennis en zetten ze zich in voor een beter ondernemersklimaat.

Flynth staat midden in de maatschappij en is een organisatie voor en van ondernemers:

  • Ze sponsoren lokale verenigingen en culturele evenementen.
  • Veel collega’s zijn actief als vrijwilliger in (financiële) bestuursfuncties, en nemen deel aan of organiseren activiteiten voor het goede doel.
  • Collega’s verzorgen geregeld gastcolleges op hogescholen en universiteiten.

 

Flynth3

Flynth als werkgever

Werken bij Flynth betekent veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief

Bij Flynth vind je de professionaliteit van een groot kantoor, maar ook de persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Bij Flynth werken bevlogen professionals en maak je deel uit van multidisciplinaire teams, waar je echt wordt gezien en gehoord. Ze zijn geen concurrenten van elkaar, maar collega’s.

Werk en privé in balans

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar ze houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Flynth stimuleert je om je werk-privé balans gezond te houden. Bijvoorbeeld door de mogelijkheid om een gedeelte van je werktijd thuis te werken en je werktijden flexibel in te vullen. In alle gevallen probeer je een win-win situatie te creëren, met tevreden klanten als belangrijkste uitgangspunt.

Goede arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden bij Flynth zijn dik in orde. Je ontvangt naast een marktconform salaris en vakantiegeld, 30 tot 32 vakantiedagen, een laptop en een IPhone. Voor externe functies kent Flynth een goede mobiliteitsregeling.

Ontwikkelmogelijkheden

Flynth biedt volop ontwikkel- en doorgroeikansen door jou te faciliteren met trainingen en opleidingen. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt bij Flynth alle ruimte om je ambities waar te maken en te laten zien wie je bent. Ze waarderen initiatief en ondersteunen je daarbij.

Start@Flynth

Start@Flynth is het programma waarmee ze nieuwe collega’s een warm welkom heten en hen gedurende elf maanden wegwijs maken binnen Flynth. Tijdens Start@Flynth wordt niet alleen kennisgemaakt met de organisatie, maar ook met het eigen vakgebied en met elkaar. De insteek van het programma is niet alleen praktisch, maar ook sociaal.

Flynth2

Studenten

Stage- en afstudeeropdrachten

Elk jaar lopen tientallen studenten stage op verschillende plekken in het land. Flynth heeft stage- en afstudeeropdrachten voor alle vakgebieden: accountancy, audit, belastingadvies, juridisch advies, bedrijfskundig advies enz. Tijdens je stage maak je breed kennis met de organisatie en bieden ze intensieve begeleiding. Alle faciliteiten en de vaktechnische kennis van Flynth staan tot je beschikking. Ideaal voor een aanstormende, getalenteerde accountant of adviseur zoals jij. De duur en voorwaarden van de stage stellen we vast in overleg.

De Flynth Afstudeer Academie

De Afstudeer Academie is een project binnen Flynth waarbij zij jou als afstudeerder begeleiden en ondersteunen in het schrijven van je scriptie. Ze stellen elk jaar één actueel thema centraal, waardoor jij geen onderwerp meer hoeft te zoeken. Flynth biedt jou tijdens dit project twee begeleiders. De ene begeleider ondersteunt jou in het contact met de klant en maakt je wegwijs binnen Flynth. De andere begeleider biedt een reeks workshops om over je werk te discussiëren en ondersteunt je in de ontwikkeling van jouw onderzoeksopzet en het schrijven van jouw afstudeerwerkstuk. Je werkt intensief samen met de andere afstudeerders die onderzoek doen naar dit thema.