Al bijna 24 jaar biedt Eminent kleinschalige en particuliere zorg met een hoog kwaliteitsniveau van service, verzorging en verpleging in een fraaie en huiselijke woonomgeving. Een team van gekwalificeerde (zorg)medewerkers combineert professionele 24-uurs zorg met persoonlijke betrokkenheid bij het welzijn van de bewoners. Zo ervaart iedere bewoner in hoge mate comfort en geborgenheid.

Eminent

Wonen bij Eminent

De woon-zorgvoorzieningen van Eminent zijn gevestigd in Ruurlo, Groenlo en Enschede. Al hun bewoners hebben een overwegend intensieve zorgbehoefte. Dagelijks bieden zij hen aangepaste zorg in huiselijke sfeer. Eminent Wonen & Zorg wil wonen zorg bieden waar ouderen een keuze hebben. Een keuze voor professionele, aangepaste zorg, binnen een betaalbare, kleinschalige woonomgeving.  Onze woon-zorgvoorzieningen zijn ISO/HKZ-gecertificeerd.

Eminent

Werken bij Eminent

  • Werken binnen een kleinschalige organisatie met korte lijnen en voldoende afwisseling in zorg en doelgroep. Er is voldoende tijd en aandacht voor onze bewoners.
  • Je krijgt de beschikking over een eigen tablet voor alle werkgerelateerde zaken.
  • Persoonlijke aandacht is iets wat je dagelijks geeft. Soms wil je echter iets extra’s doen voor een bewoner of de groep waar je op werkt; Eminent stimuleert dit!
  • Een mens is nooit te oud om te leren! Eminent stimuleert medewerkers die zich willen ontwikkelen. Alle verpleegkundigen en verzorgenden kunnen lid worden van Verpleging en Verzorging Nederland via een collectief abonnement dat Eminent heeft afgesloten met de beroepsvereniging. Via het bijbehorende kwaliteitsregister worden afgeronde geaccrediteerde opleidingsactiviteiten bijgehouden.