CAD2M 600x450 (1)

CAD2M

‘Samen Groeien’. Bij CAD2M dagen we (maak)bedrijven uit om na te denken over procesoptimalisatie en productontwikkeling. Als leverancier van onder meer PLM, 3D design & engineering, manufacturing- en 3D printing tools voorzien wij bedrijven van (maak)kennis en tools binnen engineering- en productieprocessen.

Naast het leveren van de juiste oplossing zorgen wij voor een goede implementatie én kennis injectie door middel van training en consultancy. Toch nog vragen? Onze Helpdesk staat altijd klaar voor onze klanten.

CAD2M'er 600x450 (1)

CAD2M’er

CAD2M helpt maakbedrijven beter werken en groeien. Maar dat kan niet als we onze eigen CAD2M’ers niet in hun kracht zetten. Met die wetenschap zijn we begonnen met het programma Talentgericht Werken. Aan de hand van deze methodiek ontvangen CAD2M’ers handvatten voor het (her)kennen, waarderen en inzetten van eigen – maar ook van elkaars – talenten.

Door Talentgericht Werken te integreren in CAD2M’s bedrijfscultuur, worden andere (commerciële) doelstellingen niet vergeten. We willen juist dat we doelstellingen gezamenlijk behalen, en dat ieder daar zijn of haar aandeel in heeft. ‘Samen groeien’ is ons doel, en dat geldt óók voor de relatie CAD2M en CAD2M’er.

CAD2M'en 600x450 (1)

CAD2M’en

Bij CAD2M is de CAD2M’er aan het CAD2M’en. Wat houdt dat in? Al meer dan 30 jaar mogen wij samen met onze klanten groeien, in de wereld van de maakindustrie. Wij komen dagelijks bij inspirerende bedrijven. Van bedrijven die drones ontwikkelen, tot zij die aangepaste fietsen vermarkten. Onze klanten weten ons keer op keer trots te maken.