652a2bced2c65561513f73d6c27613f7

Over BRM Lasers

Onze wereld heeft jullie nodig. Creatieve makers en docenten. Innovatieve producenten en iedereen die durft te vernieuwen. Want de wereld die wij zien, die help jij creëren. Wij geven je de vrijheid om dit te bereiken. Onze lasermachines bieden alles wat je nodig hebt. Met ondersteuning die je verwachtingen overtreft.

Bij BRM Lasers zijn onze organisatie, producten en services vormgegeven om het beste uit jouw vakmanschap te halen. Ons Nederlandse ontwerp is fraai. Onze kwaliteit is feilloos en betaalbaar. Onze dienstverlening draait om jou.

Als je een lasermachine van ons aanschaft krijg je niet alleen een geweldig product, maar ook onze betrokkenheid. Van advies en uitleg tot realisatie. Want het beste resultaat, dat creëer je samen.

Spreekt bovenstaande je aan? Top! Dat is namelijk ons merkverhaal: de belofte die we doen aan onze klanten. Dit is waar we voor staan en dit geldt natuurlijk net zo goed voor iedereen die voor en met ons werkt. Als dit bij jou past, lees dan vooral verder en kom ons opzoeken op de Talententuin.

171d9632e80ee77db6565744aab94a57

Stage lopen of werken bij BRM Lasers

Bij BRM…

 • staat de deur open
 • zien we elkaar als gelijken, vanaf dag 1
 • waarderen we elkaar en ook onze verschillen
 • is volledig jezelf zijn essentieel
 • zijn we gastvrij en relaxt, maar werken we in hoge energie
 • wordt ook veel gelachen, want bij hard werken hoort ook ontspanning en geouwehoer
 • word je in het diepe gegooid in het vertrouwen dat je het kunt
 • krijg én neem je verantwoordelijkheid
 • wordt initiatief nemen aangemoedigd en gewaardeerd
 • helpen we elkaar
 • werken we continu samen om zo verder te groeien
 • geldt ‘wij boven ik’
 • zetten we een stapje extra. Voor elkaar, onze klanten en voor kwaliteit

Vanaf onze start in 2010 zijn de meest fantastische producten gemaakt met onze machines. We laten graag zien wat ze mogelijk maken en vertellen graag over de mogelijkheden die zijn ontstaan door onze lasers.

Met ons compacte team werken we samen aan alles wat er aan werk te verzetten is bij BRM Lasers. Sommige collega’s hebben een heel specifiek takenpakket en anderen vervullen meerdere uiteenlopende rollen. In 19 verschillende landen zijn er inmiddels 25 BRM-verkooppunten. Samen met onze Business Partners verkopen we CO2-lasermachines en na aanschaf zijn we er voor service en support.

bb-media-photos-popup-image

Voordelen van werken bij BRM Lasers

Iedere nieuwe BRM’er begint met een jaarcontract. Binnen dat jaar evalueren we regelmatig en tegen het einde van dat contract vragen we collega’s om feedback. Als 100% duidelijk is dat iemand op de juiste plek zit volgt er een contract voor onbepaalde tijd. Is dat niet zo? Dan bekijken we of er voldoende mogelijkheden zijn voor een andere termijn.

We hebben een telefoon- en pensioenregeling en een kilometervergoeding waarmee we alle woon/werkkilometers vergoeden. En voor de buitendienst zijn er wat specifieke afspraken, zoals bijvoorbeeld een extra vergoeding voor als je nachten niet thuis slaapt.

De vrijdagmiddag sluiten we samen af met een drankje. Iedere 6 weken doen we dat iets uitgebreider. Dan nemen we onze resultaten door en eten we samen. Onze zomer- en kerstborrels zijn onvergetelijk.

Wil je meer weten over hoe het is om te werken bij BRM Lasers? Stel ons je vragen, we beantwoorden ze graag.

Nieuwsgierig naar stages of banen bij BRM Lasers?