Maak kennis met a&m impact!

Zorgspecialist in gebruiksvriendelijke sociaal intranetten, websites en portalen,
dát is a&m impact uit Doetinchem. Online willen zij het verschil maken voor alle
zorgmedewerkers in Nederland. Het team van a&m is bruisend, jong en gedreven!
Kom jij deze club met jouw codeerskills, organisatorisch vermogen en innovatieve
kennis versterken?

NikéCreatief_a&mimpact_v3_08-2

Over a&m impact

De wens om alles anders te doen dan de rest. Dat én de combinatie van development en design leidde in 1998 tot de oprichting van a&m impact. Vanaf 2014 ligt de focus op het aanbieden van digitale communicatieoplossingen specifiek voor de zorgsector. Met een jong, energiek en gedreven team ontwikkelen zij sociaal intranetten, websites en portalen waar meer dan 260.000 (zorg)medewerkers mee werken. Wil jij jouw kennis en kunde ook inzetten om de zorg in Nederland beter te maken? Word dan de nieuwste speler in het team van a&m impact!

Focus op zorg

Je vraagt je misschien af, waarom die focus op de zorg? Omdat dat is waar a&m denkt écht impact te kunnen maken door organisaties gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden die het werk ondersteunen en waardoor er meer tijd overblijft voor dat wat echt belangrijk is: goede zorg verlenen. Met bijna 25 jaar ervaring en meer dan 150 organisaties in de zorg weten zij wel wat er in de zorg speelt. Op basis daarvan ontwikkelt het team van a&m impact constant door om tot de best passende oplossing te komen. Het harde werk is zelfs bekroond met een plek in de Emerce 100: de beste bedrijven in e-business 2020, 2021 én 2022 in de categorie Digital agency fullservice.

NikéCreatief_a&mimpact_v3_23-2

De volgende stap in je carrière?

a&m impact is een gedreven organisatie met een hecht team uit Doetinchem, bestaande uit professionals die allemaal vanuit hun eigen specialisme werken en daardoor allemaal een belangrijke schakel vormen in het team. Zelfstandigheid flexibiliteit en vrijheid zijn belangrijke drijfveren, juist als je een beetje loslaat, kan er met een frisse blik worden gekeken en ontstaan er creatieve en innovatieve ideeën. Naast hard werken wordt ook veel aandacht besteed aan ontspanning en zit het met de sfeer wel goed! Zie je het al helemaal zitten om binnen dit energieke team aan de slag te gaan en daarmee duizenden zorgmedewerkers blij te maken met een digitale communicatieoplossing? We maken graag kennis met je!